Ce spun bărbaţii din Moldova despre FEMEILE SILICONATE

Distribuie

Implanturile cu silicoane sunt o metodă de înfrumuseţare la care femeile apelează tot mai fecvent. Nebunia silicoanelor s-a răspândit într-un timp record în întreaga lume şi acum, visul unei femei este să-şi mărească sânii, fie pentru a se simţi mai sigură pe propria frumuseţe, fie dintr-un motiv mai viclean, de a cuceri un bărbat înstărit.

  E ştiut deja, că sânii reprezintă partea preferată a corpului feminin pentru bărbaţi. Statisticile arată că majoritatea bărbaţilor îşi pierd minţile după o femeie cu un bust generos, acesta fiind o adevărată armă de cucerire a bărbaţilor. Prin urmare, femeia apelează la soluţia de mărire a sânilor prin chirurgie estetică, pentru a se simţi divă în ochii bărbatului. Însă au oare sânii siliconaţi acelaşi efect dezarmant asupra bărbaţilor?

O revistă din Marea Britanie a realizat un sondaj în care s-a demonstrat că bărbaţii preferă femeile cu aspect natural în dauna celor cu silicoane. Astfel, 85% dintre bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani au afirmat că urăsc chirurgia estetica. Însă ce atitudine au bărbaţii din Moldova despre femeile cu un bust siliconat. Aşadar, iată opiniile acestora.

Nicolae, 24 de ani.
„Prefer naturaleţea într-o femeie, dar în acelaşi timp, pentru mine contează şi mărimea sânilor. Am o dilemă în acest sens, însă pot afirma cu certitudine că nu aş putea fi sedus doar de un bust generos al unei femei, fie el natural sau siliconat. Consider că silicoanele sunt necesare doar femeilor cu un bust mic.”

Andrei, 27 de ani.
„Din păcate femeile îşi creează impresii greşite despre gusturile bărbaţilor crezând că întotdeauna vor femei cu sâni mari. Le consider prostuţe pentru că o asemenea procedură chirurgicală este extrem de periculoasă şi cu consecinţe grele.  Pentru mine naturaleţea înseamnă frumuseţea şi nu aş accepta să am o parteneră cu pieptul siliconat.”

Radu, 30 de ani.
„Am avut norocul să am de-a face doar femei naturale, însă consider că frumuseţea este în proporţii,  în niciun caz mărimi. Nu sunt împotriva femeilor cu silicoane, atâta timp cât acestea arată proporţional, însă sunt categoric împotriva exagerării. Din păcate, femeile se conduc după „sentimentul”: cu cât mai mult, cu atât mai bine.”

Oleg, 25 de ani.
„Pentru mine o femeie cu silicoane arată de parcă ar fi avut două „baloane umflate” nu sâni. Niciun bărbat adevărat nu ar accepta o femeie care şi-a implantat o astfel de substanţă în piept.”

Dorin, 31 de ani.
„O femeie sexy este permanent admirată de un bărbat.  Bust siliconat sau nu, atâta timp cât sunt lăsat să-l ating nu mai contează ce e acolo înauntru. Cred că la noi societatea gândeşte superficial, iar bărbaţii momesc prin faptul că spun că detestă femeile cu silicon. Cum e posibil să nu fii atras de o pereche de sâni voluptuoşi?”

Privind în esenţă putem spune că bărbaţii preferă o femeie care alege să-şi poarte cu mândrie darurile naturii. Trebuie de menţionat însă, că deseori se întâmplă ca bărbaţii sa nu îşi poata lua ochii de la o femeie cu un piept ferm şi voluptuos, deşi sub nicio formă nu ar fi de acord ca iubita sau soţia lor să-şi pună silicoane.


Distribuie