Ce spun bărbaţii din Moldova despre FEMEILE CARE FUMEAZĂ

Distribuie

Fumatul, un obicei care a devenit o adevărată epidemie în societatea contemporană. Despre daunele fumatului se cunoaşte în întreaga lume, însă asta nu împiedică creşterea numărului de fumători, mai ales printre femei. La sexul frumos, viciul fumatului se manifestă mult mai pronunţat. Dacă e să evităm efectele nocive ale fumatului asupra sănătăţii, atunci apar şi problemele estetice ivite din cauza viciului respectiv.

Ei bine, nu facem o campanie împotriva fumatului, ci vorbim despre  imaginea unei  femeie fumătoare privită prin prisma  bărbaţilor din Moldova. Îşi pierde oare din aură?  Aşadar, iată opiniile acestora.

Adrian, 23 de ani.
„Femeia şi ţigara sunt două lucruri care nu ar trebui să aibă nimic în comun. Acelaşi lucru aş putea spune şi despre bărbaţi. O femeie care fumează nu doar că arată caraghios, dar dă dovadă de nepăsare faţă de propria sănătate. Mai mult decât atât, aceasta expune pericolului nu doar pe sine, ci şi pe copiii care îi va naşte ulterior. Poate că e un trend să fumezi, însă a fi sănătos cred că e mai benefic, în special pentru o femeie”

Igor, 29 de ani.
„În general nu  tolerez  fumărorii. Ideea că  fumatul printre bărbaţi este un obicei mai puţin urât, decât printre femei, este un stereotip. În ambele cazuri ţigara dăunează sănătăţii, cât şi aspectului estetic. Pe lângă faptul că arată vulgar, fumatul mai lasă şi un miros desgustător.”

Vadim, 20 de ani.
„Cred că o ţigară se combină perfect cu femeile  care au un stil  vestimentaţie vulgar.  Din păcate, deseori întâlnesc femei bine îmbărăcate şi aranjate, însă ţinând între degete o ţigară, fapt, care fură  instant  din  feminitate şi frumuseţe.”

Uimitor, însă există bărbaţi care consideră că o femeie care fumează este una modernă şi atrăgătoare.

Artur, 23 de ani.
„Cât de bizar  ar părea, însă mie îmi plac femeile care fumează –  le consider puternice, libere şi sexy. Dacă e să vorbim despre impactul care îl aduce fumatul asupra  sănătăţii, pot spune că, dacă o femei îşi doreşte copii, ar trebui să renunţe la ţigară cu trei ani înainte de naştere.”

Marcel, 27 de ani.
„Există femei  care în ciuda faptului că fumează pot fi oricând nişte doamne, posedând alte calităţi feminine. Nu îmi sunt antipatice  femeile care fumează, doar că la o primă impresie pot avea o impresie negativă.”

Şi totuşi care este motivul pentru care femeile fumează? Probabil pentru că sunt influenţate de  dorinţa de a fi la moda sau de a părea mai mature, fie din placere sau pentru a se calma. Cert este că acest viciu pune sub semnul întrebării însuşirea de „sex frumos”.

 Trebuie de menţionat că efectele fumatului asupra sănătăţii femeilor se manifestă sub forme mult mai complexe:
– Fumătoarele însărcinate au un risc de şase ori mai mare de a naşte feţi morţi.
– Riscul bolilor cardiovasculare este mai mare decât la bărbaţi.
– Fumatul este una din cauzele aparişiei cancerului pulmonar.
– Fertilitatea scăzută, ca urmare a diminuarii apetitului sexual şi a excitaţiei sexuale. 

În concluzie, putem spune că bărbaţii apreciază însuşurile native ale femeii, iar ţigara  în mâinile unei domnişoare „taie” orice închipuire de feminitate şi perfecţiune.

Autor: Diana Musaelean


Distribuie