Ce secrete sexuale ascunde iubitul tău, în funcţie de zodie

Distribuie

Preferinţele sexuale ale iubitului tău sunt o enigmă pentru tine? Cu toate că orice problemă ar trebui discutată, multe femei au o reţinere în a vorbi deschis cu iubitul pentru a afla ce îşi doreşte el în pat. Însă, poţi afla ce preferinţe sexuale ascunde partenerul tău, în funcţie de zodia în care s-a născut.

Berbec

Bărbatul Berbec adoră să fie apreciat şi lăudat, iar atunci când vine vorba de sex, este suficient să-i spui câteva cuvinte prin care să-l faci să înţeleagă cât este de dorit. Se va excita la maximum atâta timp cât te porţi cu el ca şi cum ar fi un trofeu. Arată-i că eşti norocoasă să-l ai lângă tine şi vei avea parte de cele mai bune partide de sex, scrie bzi.ro.

Taur

Deşi bărbatul născut în zodia Taur pare greu de cucerit în pat, totul este foarte simplu cu el. Este suficient să-l atingi, să-i şopteşti la ureche vorbe deocheate şi să creezi o atmosferă intimă, romantică. Îl vei avea la picioarele tale şi vei avea parte de cele mai grozave partide de sex dacă reuşeşti să-i stârneşti apetitul sexual.

Gemeni

Bărbatul născut în această zodie are o plăcere deloc neobişnuită. Înainte de a trece la acţiune, adoră să-şi privească partenera cum se atinge singură, cum se mângâie, cum se excită. Fiind lipsit de inhibiţii, adoră nebuniile şi îşi va coordona fiecare mişcare pentru a avea satisfacţie sexuală totală.

Rac

Bărbatul Rac preferă o femeie cu iniţiativă, nu se supară dacă aduci câteva jucării sexuale în dormitor, din contra, îi vei pune imaginaţia la contribuţie şi vei avea parte de cea mai bună partidă de sex. Încearcă să-l supui, în mod sigur nu va avea nimic împotrivă, ba chiar se va excita la maximum.

Leu

Bărbatul născut în zodia Leu este destul de egoist din fire şi va încerca sa obţină satisfacţia sexuală doar prin poziţii dominante. Îi place sexul sălbatic şi doreşte ca partenera să fie la fel de deschisă ca şi el. Cu el ai putea foarte uşor să joci rolul de victimă, în mod sigur vei avea parte de o partidă grozavă de sex.

Fecioară

Bărbatul născut în această zodie este adeptul plăcerilor sexuale, căuta atât satisfacerea proprie, cât şi satisfacerea partenerei. Sexul oral este foarte important şi tocmai de aceea consideră că nu trebuie să lipsească, din nicio partidă de sex. Jucăriile erotice îl excită şi întotdeauna va accepta să faceţi un mic joc pentru ca totul să fie mai „picant”.

Balanţa

Bărbatul Balanţă nu este greu de mulţumit. El poate să atingă cele mai înalte culmi ale plăcerii dacă ştii ce să faci în pat şi mai ales dacă-l surprinzi cu partide de sex în locuri inedite. Adoră să fie răsfăţat şi alintat şi în mod sigur vei avea parte de o partidă grozavă de sex dacă ştii şi cum să-i vorbeşti în pat.

Scorpion

Bărbatul Scorpion este foarte uşor de cucerit, el este extaziat în momentul în care ştie că este pus pe o listă de aşteptare şi nu-i va fi uşor să te cucerească. Adoră provocările şi-i place o femeie care nu-i pică din prima la pat. Joacă-te cu el, fă-l să te urmărească mai ceva precum o „pradă” şi apoi bucură-te de o partidă grozavă de sex cu el.

Săgetător

Bărbatul născut în această zodie adoră parfumurile. O noapte învăluită în tot felul de arome îmbietoare în mod sigur îl va cuceri. Se excită la maximum când atmosfera creată este una romantică. Îi plac atingerile şi săruturile lungi. Răsfaţă-l şi în mod sigur te vei bucura de tot ceea ce are mai bun de oferit.

Capricorn

Capricornul este destul de capricios atunci când vine vorba de sex. Tocmai de aceea trebuie să te dezbraci de caracter şi să dai tot ce ai mai bun din tine. Fii directă, arată-i ce-ţi place, joacă-te cu simţurile lui şi nu ezita să aduci şi câteva jucării sexuale în dormitor. Doar în acest mod îl vei putea satisface complet.

Vărsător

Vărsătorul adoră o partidă nebună de sex. Daca te vei trezi trasă de păr sau pălmuită, să nu te mire. Totul este trăit intens de el, aşa că trebuie să te laşi dominată şi în mod sigur se va excita la maximum. Vei experimenta cele mai puternice senzaţii şi vei avea parte de o satisfacţie sexuală completă.

Peşti

Bărbatul născut în această zodie are o fantezie demnă de filmele porno. El nu recunoaşte acest lucru şi tocmai de aceea trebuie să ştii cum să joci. Adu o cameră de filmat în dormitor şi fă-i o provocare. Extazul va fi garantat şi, cine ştie, poate chiar te va uimi cu câteva mişcări noi. În mod sigur vei avea parte de o partidă grozavă de sex cu el.

 


Distribuie
..