Ce sacrificii sunt gata să facă bărbaţii în numele IUBIRII

Distribuie

Dacă crezi că bărbaţii sunt cinici în relaţiile sentimentale, află că lucruri stau cu totul diferit. Un studiu recent a arătat că bărbaţii, deşi fac impresia că sunt indiferenţi, de fapt ei sunt cei care sunt gata să facă orice în numele dragostei.

S-a constatat că bărbaţii au moştenită tendinţa  de a se expune pericolelor pentru femei de la strămoşii. Aceştia  sunt gata să uite de consecinţe atunci când vine vorba de persoana iubită. Condusul maşinii în stare de ebrietate, stilul de viaţă nesănătos, sexul neprotejat sunt puţinele sacrificii  care bărbaţii sunt gata să le facă.

De-a lungul timpului bărbaţii şi-au asumat numeroase riscuri pentru femeile pe care le iubeau. Romeo, Adam, Samson, Solomon sunt printre cei care au demonstrat că, deşi erau foarte puternici, a fost suficient să le fie distrasă atenţia de către femeia potrivită pentru a fi îngenunchiaţi.
Potrivit cercetătorilor, motivul fiziologic al acestei atitudini este testosteron şi de endorfine-ul, hormoni puternici, care facilitează asumarea de riscuri.

Alte sacrificii  care bărbaţii  le fac de dragul persoanei iubite:

Uită de bărbăţie
De dragul unei femei, un bărbat uită de lucrurile obişnuite (tipice unui bărbat) şi poate fi cel mai blând şi pe alocuri molatici. De asemenea, el poate neglija obiceiurile pe care singur fiind, le practica: îmbrăca două zile la rând acelaşi tricou, se rade o dată pe săptămână, mănâncă fast-food în fiecare seară, iese la bere cu amicii şi altele.

Cedează în lupta de interese
Un bărbat este gata să cedeze propriul teritoriu de dragul femeii.  Când apare o femeie, orice zonă personală  se transformă, încet, încet, într-o zona comună.

Îşi sacrifica timpul
Fie este alături de ea în timpul shoppingului, fie o însoţeşte la plimbare, bărbatul permanent îşi sacrifică timpul pentru iubită. Unii o numesc sacrificiu, alţii o declară o placere. O fi jertfă  sau nu, acest gest pe care bărbaţii îl fac pentru femei este înfăptuit cu scopul de a o face fericită.

Se împrietenesc cu socrii
O fi socrii buni sau nu, un bărbat îndrăgostit va opta pentru o relaţie strânsă cu părinţii femeii  pentru a menţine armonia atât în familia ei, cât şi în relaţiile amoroase .


Distribuie
..