Ce să faci ca să fie al TĂU. Topul lucrurilor de care se îndrăgostesc bărbaţii

Distribuie

De multe ori avem tendinţa de a judeca bărbaţii şi credem că ei se îndrăgostesc de sâni mari, de picioare lungi şi drepte şi de funduri bombate. Surprinzător, dar bărbaţii au şi alte motive pentru care se îndrăgostesc, iar la unele dintre ele chiar nu te gândeai.

1. Părul strălucitor

Părul sănătos şi strălucitor este un semn că eşti o femeie tânără nu doar la exterior ci şi în interior. După cum arată părul tău, ei îşi dau seama cât de mult ai grijă de tine.

2. Dinţi sănătoşi

Dinţii tăi le arată bărbaţilor câtă grijă ai de sănătatea ta. Niciodată nu se vor uita la o femeie care îşi neglijează aspectul ei fizic.

3. Zâmbetul fermecător

Dacă eşti o persoană degajată şi inspiri optimism, mulţi dintre ei vor vrea să se apropie şi să te cunoască mai bine. Dacă stai supărată, foarte probabil că pretendenţii se vor speria şi vor evita contactul cu tine.

4. Privirea pătrunzătoare

O asemenea privire îi înnebuneşte pe loc şi îi face să vrea mai mult să te cunoască mai bine. Cu o simplă privire, poţi deveni femeia visurilor pentru ei.

5. Parfum îmbietor

Nu este vorba despre parfumul tău preferat, ci despre parfumul tău natural, parfumul pielii tale. Se spune că în perioada delicată a lunii, femeile elimină un miros foarte plăcut, care îi excită pe bărbaţi.

 


Distribuie
..