Ce prejudecăţi despre SEX are iubitul tău, în funcţie de ZODIE

Distribuie

Bărbaţii pot fi plini de prejudecăţi atunci când vine vorba de intimitate. Fie că este vorba de o educaţie foarte strictă din partea părinţilor, un eveniment traumatic din tinereţe sau alte cauze, prejudecăţile sunt la ordinea zilei. Vezi ce prejudecăţi despre sex are, în funcţie de zodie.

Berbec

Berbecii sunt plini de prejudecăţi şi idei fixe, astfel că să nu te mire dacă ştie o întreagă colecţie de aforisme. Cel mai adesea, bărbatul berbec consideră că femeia care face sex oral unui bărbat este cam uşuratică şi experimentată pentru vârsta ei. Deşi sună foarte urât, berbecii nu sunt cunoscuţi pentru delicateţea lor, aşa că o astfel de mentalitate nu mai miră pe nimeni, notează unica.ro.

Taur

Taurii sunt o zodie exagerat de masculină, genul de oameni care au probleme cu alte orientări sexuale şi care nu suportă alte păreri decât ale lor. Prejudecăţile lor ţin de roluri şi sex, deci să nu te mire dacă i se pare anormal ca un bărbat să facă sex oral, „deoarece e treabă de femei”.

Gemeni

Bărbaţii gemeni sunt foarte uşor de scârbit, deoarece această zodie are tendinţe de superficialitate. Cum ar face orice, numai să nu li se pară scârbos, bărbaţii gemeni au prejudecăţi legate de igiena intimă. Să nu te mire dacă te obligă să te speli fix înainte de a face sex. Lui i se întoarce stomacul pe dos dacă nu eşti perfect curată şi parfumată.

Rac

Racii sunt puritani înnăscuţi. Atunci când vine vorba de prejudecăţi, racii sunt în fruntea listei la capitolul judecăţi de valoare şi idei preconcepute. Cea mai amre problemă a racilor sunt femeile prea epilate. Ei consideră că dacă te-ai epilat total (brazilian) în zona intimă, faci parte dintr-o categorie de femei mai puţin onorabile.

Leu

Leii sunt, în general, destul de lipsiţi de prejudecăţi şi au multă imaginaţie. Dar totodată, lis e pare absolut normal ca toate poziţiile să fie acceptate şi încurajate. Adică sunt egoişti şi nu ţin cont de detalii ca: durere, disconfort, ruşine. Cu alte cuvinte, să nu te mire dacă bărbatul leu va considera că dacă ai făcut sex oral, eşti la fel de încântată de sex anal.

Fecioară

Fecioarele sunt bărbaţi cu idei fixe şi plini de prejudecăţi. Dacă adaugi o educaţie într-o familie ultra-religioasă sau foarte ruşinoşi din fire, ai parte de un adevărat încuiat. Bărbatul fecioară s-ar putea să te şocheze cu ideea că nu îţi face sex oral cu trei zile înainte să-ţi vină ciclul, pentru că i se pare deygustător şi chiar degradant.

Balanţă

Balanţele sunt bărbaţi cu probleme când vine vorba de feminism şi femei independente. Indiferent dacă are o carieră strălucitoare, sau dacă este un simplu lucrător cu salariu minim, bărbatul balanţă te va sâcâi cu o atitudine pasiv-agresivă, când vine vorba de serviciu. O să spună că dacă eşti şefă la birou, ar trebui să fii mai bună la pat şi să preiei iniţiativa mai des, doar ai experienţă.

Scorpion

Ca un bărbat plin de hormoni şi plin de iniţiativă, scorpionul se va simţi foarte frustrat de prezervativ. Prejudecata lui are legătură cu disconfortul creat de această metodă de protecţie. Are impresia că dacă îşi pune prezervativ, simţurile, pe care pune atâta preţ când vine vorba de sex, îi vor fi amorţite şi experienţa va fi diminuată. Degeaba încerci să-i vorbeşti despre pericole, el ţine prea mult la senzaţii.

 Săgetător

Săgetătorii au o problemă cu experienţele anterioare, mai exact, ale tale. Dacă te vezi cu un bărbat săgetător, ai grijă în general al gelozii şi în special la prejudecăţi. O să creadă că dacă te descurci foarte bine în pat la prima experienţă comună, înseamnă că ai fost cu mulţi bărbaţi înainte, nu că vă potriviţi. Nu zice nimeni să fii stângace intenţionat, dar ai grijă să nu dezvălui chiar toate atu-urile din prima, deoarece vei fi judecată aspru pe nedrept.

Capricorn

Capricornii sunt regii prejudecăţilor. Dacă vine vorba de idei fixe şi preconcepute, pe capricorni trebuie să-i întrebi. Deşi colţii li se văd destul de rar, trebuie să ai grijă. Deşi sunt pretenţioşi şi vor lângă ei o femeie frumoasă, capricornii vor crede că asta înseamnă că eşti slabă la pat. Demonstrează-i contrariul.

Vărsător

Vărsătorii sunt mofturoşi şi ciudoşi când vine vorba de sex şi favoruri sexuale. Bărbatul vărsător are impresia că dacă îl iubeşti, eşti dispusă să faci orice pentru el şi are aşteptări mari de la tine. Cu alte cuvinte, atunci când discutăm despre prejudecăţi, vărsătorii cred că dacă refuzi să-i faci sex oral sau anal, înseamnă că nu-l iubeşti.

Peşti

Peştii sunt campioni la tradiţionalism şi rigiditate, astfel că prejudecăţile sunt ceva natural în cazul lor. Va fi foarte greu să te abţii, dar nu cumva să mergi cu el în dormitor din prima seară, deoarece te va cataloga drept uşuratică şi nu va suna a doua zi. În ciuda secolului în care trăim, ei preferă să fie conservatori şi să nu sară peste etape.


Distribuie