Ce poziţii de SEX adoră BĂRBAŢII

Distribuie

Se ştie deja că bărbaţilor nu le place să facă sex în aceleaşi poziţii ca şi femeilor, iar datorită filmelor pentru adulţi cu toţii am putut experimenta noi şi noi lucruri din acest punct de vedere. Un sondaj de opinie efectuat recent în mai multe ţări, a arătat care sunt poziţiile sexuale pe care le adora barbatii.

Doggy style

Nu este deloc surprinzător că bărbaţii adoră această poziţie. Instinctul animalic din ei dictează când se află în acest punct, atât pentru că fundul este una dintre părţile corpului preferate, dar şi pentru că deţin controlul deplin în timpul actului sexual. Pe de altă parte, femeile nu sunt atât de înnebunite de această poziţie, mai ales pentru că este atât de rece, lipsită de emoţie, e un act mecanic, scrie unica.ro.

Sex anal

Când vine vorba de sexul anal, foarte mulţi bărbaţi sunt curioşi măcar să încerce o singură dată. De „vină” ar fi filmele pentru adulţi în care actorii porno fac totul să pară atât de simplu şi lipsit de durere. Bărbaţii ar fi de părere că sexul anal este mai plăcut pentru că sfincterul nu este la fel de elastic ca şi vaginul, astfel că senzaţiile pentru ei sunt mai intense. Pe de altă parte, sunt destul de mulţi care nu sunt atraşi de ideea sexului anal, tocmai din cauza faptului că… anusul nu este un loc tocmai curat, ci este plin de bacterii ce nu trebuie să migreze în alte zone. Femeile sunt în număr şi mai mic „adepte” ale sexului anal, pentru că pare nenatural şi este dureros.

Sex în duş

Nu este cel mai simplu să faci sex în duş, însă este intim, este călduţ şi nu se întâmplă atât de des să apucaţi să faceţi sex în duş. Cei mai mulţi bărbaţi adoră să împartă cabina de duş sau cada, în special când pot descoperi şi poziţii noi alături de partenerele lor.

Ce poziţie nu le place bărbaţilor

Atunci când bărbaţii participanţi la sondajul de opinie au fost întrebaţi ce poziţie nu le place, au răspuns toţi acelaşi lucru: misionarul. Este o poziţie foarte comodă, în care femeile pot ajunge uşor la orgasm şi bărbaţii pot „termina” mai repede. Şi totuşi, lor li se pare atât de plictisitoare încât ar prefera să nu mai facă sex în această poziţie… decât dacă ar putea schimba câte ceva. De exemplu, poziţia ar putea redeveni interesantă dacă partenera şi-ar ridica picioarele pe umerii bărbatului sau ar fi aşezată pe o parte, nu cu faţa la el.


Distribuie
..