Ce părţi ale corpului FEMININ îi excită pe BĂRBAŢI

Distribuie

Bărbaţii se îndrăgostesc la prima vedere de ceea ce văd cu ochiul. De aceea, aceştia aleg partenerele în primul rând după frumuseţe şi apoi după suflet sau inteligenţă. Pentru sexul masculin contează foarte mult ca o femeie să aibă cu ce să-i trezească poftele sexuale.

Iată ce rol joacă  pentru bărbaţi unele părţi  ale corpului feminin.

Sânii
Sânii sunt principala slăbiciune a bărbaţilor.  Aceştia acţionează ca un magnet în acapărarea privirii bărbaţilor. În cele mai multe situaţii, bărbaţii se îndrăgostesc mai întâi de decolteu şi apoi de femeie. 

Fundul
Fundul este cea de-a doua parte a corpului care  suceaşte mintea bărbatului. Contează mult ca forma acestuia să fie cât mai frumoasă, iar bărbaţii se simt foarte bine când îl mângâie.

Picioarele
Bărbaţii mai au un fetiş, picioarele lungi şi fără celulită. O femeie care arată bine în fustă scurtă datorită picioarelor, nu poate trece fără atenţie din partea sexului masculin.  Dacă observi că este atras de ele, fă-ţi pedichiura în mod regulat şi învaţă-l cum să le mângâie fără să te gâdile.

Abdomenul
Abdomenul este una dintre zonele pe care bărbaţii adoră să le sărute. Mulţi chiar preferă o burtică, nu muşchi bine lucraţi. Poate că o parte din atracţie se datorează gândului ascuns că de acolo se vor naşte copii.

Buzele
Buzele voluptoase fac parte şi ele din preferinţele bărbaţilor. Astfel ca mulţi dintre bărbaţi îşi doresc ca partenerele lor sa aibă buze ca ale Angelinei Jolie. Atingerea uşoară a buzelor tale de urechea lui când îi şopteşti ceva erotic îl excită foarte mult.


Distribuie
..