Ce nu ştiu femeile despre BĂRBAŢI

Distribuie

Oricât de uşor de ghicit ar putea să pară bărbaţii, uneori sunt ceva mai complicaţi. Şi deşi au o intuiţie renumită, se pare că femeile nu ştiu chiar tot.

1. Să te enervezi pe bărbaţi că nu sunt în stare să ghicească ce ai tu în minte e ca şi cum te-ai enerva că nu poţi să zbori. Este inutil şi, din punctul lor de vedere, fizic imposibil să-ţi descifreze cotloanele minţii, scrie csid.ro.

2. Da, bărbaţii o găsesc pe Jessica Alba super sexy. Iar uneori sunt destul de nătăfleţi, încât să recunoască acest lucru.

3. Nu le cere să-ţi înţeleagă fetişul pentru pantofi. Nici nu se compară cu ceea ce înţeleg ei prin fetiş.

4. Nu ţi-ar spune-o dar, deşi arăţi bine şi naturală, machiajul te face într-adevăr mai frumoasă.

5. Ai observat că bărbaţii arareori se ceartă cu prietenii lor? De asta sunt atât de frustraţi când se ceartă cu tine. Bărbaţilor nu le plac conflictele.

6. Dai importanţă hainelor de un infinit de ori mai mult decât bărbaţii. De fapt, dacă ai intra pe uţă complet dezbrăcată, cu siguranţă nu vei auzi nici un argument dezaprobator din partea lor.

7. Femeilor nu le place să fie abordate în public, nu vor să-şi dea întâlniri online, nu vor să meargă la “întâlniri oarbe”. Şi atunci, cred că ar trebui să îi anunţăm pe sărmanii bărbaţi dacă preferăm să ne trimită porumbei-mesageri, pentru că dragii de ei se simt deja copleşiţi.

8. Bărbaţii ar decreta dacă ar putea o zi pe lună sau, şi mai bine, una pe an, în care să primească toate reproşurile. Şi apoi să scape!

9. Să pregăteşti masa pentru un bărbat echivalează cu “efortul” lui de a-ţi aduce flori. Doar că e nevoie de mai mult timp şi efort. Dar bărbaţii apreciază. Şi chiar dacă n-o arată, îţi sunt recunoscători.

10. Bărbaţilor le plac de fapt toate numele de răsfăţ pe care le inventezi pentru ei. Doar că preferă sa le păstrezi pentru momentele de intimitate, în nici un caz să nu le pomeneşti în faţa amicilor lui!

11. Doar pentru că stau cu ochii pironiţi în revistele pentru bărbaţi, nu înseamnă că îşi şi doresc acele femei. Nu pentru mult timp, cel puţin.


Distribuie
..