Ce lenjerie intimă ar vrea EL să porţi de Ziua Îndrăgostiţilor

Distribuie

Gusturile bărbaţilor nu coincid întotdeauna cu ale noatre. Dacă vrei să fii pe placul lui de Ziua Îndrăgostiţilor, alege-ţi lenjeria intimă ţinând cont de sfaturile de mai jos.

Lenjeria în culori simple

Poate că ţie îţi plac combinaţiile de culori mai extravagante, bulinele, dungile sau alte detalii care atrag atenţia. Dar bărbaţii preferă simplitatea şi atunci când e vorba de lenjeria intimă. Nu dai greş dacă alergi negru misterios, alb pur sau roşu pasional, scrie unica.ro. Culorile foarte puternice – ciclam, mov – nu sunt pe gustul bărbaţilor, aşa cum nu sunt nici culorile „şterse”, ca nude, bej, maro.

Lenjeria potrivită ca mărime

Un sutien mai mic cu un număr nu li se pare atât de sexy pe cât ai crede. Când vine vorba de corpul femeii iubite, bărbaţii sunt destul de atenţi la detalii şi observă că bretelele te strâng sau că slipul „plezneşte” pe tine. Aşa că alege cu atenţie, probează şi asigură-te că porţi mărimile potrivite.

Lenjeria… uşor de dat jos

Poate că un corset arată foarte sexy şi misterios, dar când trebuie dat jos, s-ar putea să dureze cam mult, mai ales că bărbaţii nu sunt cei mai îndemânatici. Dacă totuşi porţi piese mai complicate, ai putea să ţi le dai jos singură, cu mişcări lente, în timp ce îl priveşti misterios.

Cum să alegi lenjeria intimă potrivită pentru silueta ta

– Dacă ai o siluetă voluptuoasă, alege piese care să acopere zonele problemă – un slip cu tăietură clasică, din dantelă, ascunde bine celulita, iar un sutien cu cupe întregi susţine bine sânii mari.

– Un abdomen proeminent poate fi ascuns sub un maiou sexy din dantelă sau sub un babydoll lejer.

– Sânii mici arată mai bine în sutiene tip triunghi. Sutienul cu burete nu face decât să-ţi scoată în evidenţă defectul odată ce l-ai dat jos.

– Dacă ai braţe groase, poartă o piesă mătăsoasă cu mâneci scurte sau trei sferturi.


Distribuie
..