Ce le trece prin minte bărbaţilor când li se face SEX ORAL

Distribuie

Orice bărbat care se bucură de o partidă de sex oral este mai preocupat să simtă decât să gândească. Chiar şi aşa, mintea reprezentanţilor sexului tare mai este străbătută din când în când de câte un gând, fiind într-o ipostază cât se poate de vulnerabilă. Iată câteva lucruri care le trec prin minte bărbaţilor atunci când sunt stimulaţi oral de partenerele lor!

1. Trebuie să rezist!

Când sexul oral este o parte plăcută a preludiului, orice bărbat se teme să nu se lase purtat prea tare de valurile plăcerii şi să ajungă la orgasm, înainte ca actul sexual propriu-zis să aiba loc. Gesturile lui de retragere discretă transmit un mesaj clar: „opreşte-te înainte să închei distracţia prea devreme!”.

2. Cu ce pot să ajut?

Recunoscător şi dornic de senzaţii complexe, un bărbat stimulat oral va încerca să participe şi el cumva: îşi mângâie partenera pe spate, îi dezmiardă bustul, îi ţine părul să nu o incomodeze etc. De aceea, se gândeşte la cum poate interveni şi el în „acţiune”, atât cât îi permite postura.

3. Vreau să te văd mai bine!

Bărbaţii au simţul vizual extrem de dezvoltat, mai ales în pat. În timp ce se bucură de senzaţii fizice nemaipomenite, iubitul tău simte nevoia să îşi intensifice plăcerea privindu-te cum îl satisfaci. Dacă simţi nevoia să faci un adevărat spectacol, da curs acestei idei, îţi va aprecia pe deplin eforturile!

4. Sper să nu găsească ceva dubios acolo jos

Nu doar femeile sunt extrem de preocupate de corpul lor şi cum este el perceput de partener. Chiar şi bărbaţii îşi fac probleme la acest capitol, mai ales când sunt „vizitaţi” în zone atât de intime, precum cea genitală. Iubitul tău se gândeşte cu siguranţă dacă nu cumva te deranjează vreun fir pubian sau dacă te surprinde neplăcut vreun miros.

studentie.ro.


Distribuie
..