Ce-l trădează când te ÎNȘALĂ

Distribuie

Iubitul tău se schimbă de la o zi la alta. Este mai retras, pare că îți ascunde anumite lucruri sau, din contră, face paradă de tot felul de întâmplări nesemnificative din viața lui, ca să nu îi pui întrebări incomode. Oare te trădează cu alta?

Dacă ai impresia că te înșală, iată câteva semne pe care trebuie să le urmărești, să nu îl acuzi pe nedrept:

Parfum străin și dulce

Cunoști foarte bine parfumul pe care îl folosește iubitul tău în fiecare dimineață. Dar, când vine seara acasă, simți o aromă nouă, specifică parfumurilor feminine. Te gândești că nu putea să ajungă în hainele lui atât de puternic decât dacă a ținut în brațe o altă femeie. Dacă îl întrebi ceva, gă–sește atât de repede o explicație, că pare să se fi gândit din timp la ea. Dacă îți spune că una dintre colege și-a pus sacoul parfumat lângă haina lui din cuier, fă-i o vizită la birou să afli cine este colega amatoare de esențe tari!

Conversații secrete la telefon

De câteva ori l-ai surprins vorbind la telefon când veneai acasă și a închis repede, fără să mai adreseze un salut celeilalte persoane, sau s-a retras în dormitor, să nu auzi ce vorbește. Întreabă-l cine era la telefon, iar dacă se bâlbâie sau se enervează, reproșează-i că nu mai este la fel de sincer cu tine ca înainte.

Îmbrățișări reci

Nopțile voastre de dragoste sunt tot mai rare, pare că te sărută din obligație și a uitat să îți mai spună cât de frumoasă ești. Uită aniversările romantice, nu îți mai aduce flori și petrece tot mai puțin timp cu tine. Fă-l să își aducă aminte cât de mult te iubea. Cumpără-ți o lenjerie intimă atrăgătoare și recreează atmosfera primelor voastre nopți de dragoste, alături de o sticlă de șampanie.

libertateapentrufemei.ro.


Distribuie