Ce înseamnă când IUBITUL tău te sărută după sex ORAL

Distribuie

Un gest atât de mic precum să te sărute sau nu după ce i-ai făcut sex oral spune multe despre sexualitatea lui, dar şi despre ce simte pentru tine. Află în continuare ce înseamnă când te sărută după ce i-ai făcut sex oral:

1. Dacă tu eşti cea care a iniţiat sărutul imediat după ce i-ai făcut sex oral, iar el ţi-a răspuns cu un sărut cuminte, înseamnă că nu se dă în vânt după propriul său gust. Deşi senzaţia este neplăcută, se simte dator să îţi mulţumească astfel.

2. În cazul în care tu iniţiezi sărutul, iar el îţi răspunde cu pasiune, poate însemna că spera să mai zăboveşti puţin asupra zonei sale intime după orgasm, dar îţi este foarte recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat.

3. Dacă el iniţiază sărutul după ce i-ai făcut sex oral, vezi dacă a avut sau nu orgasm. În cazul în care a ejaculat, iar acum se îndreaptă spre tine să te sărute, practic, îţi transmite că l-ai făcut foarte fericit şi că îţi este recunoscător, scrie expresspress.ro. Acest gest denotă că nu are inhibiţii legate de propria sexualitate şi vede sărutul ca pe o intimitate firească, chiar dacă tocmai i-ai făcut sex oral.

4. Mai apoi, dacă nu a avut orgasm şi dintr-odată te opreşte şi te sărută, atunci iubitul tău ori nu se simte bine şi preferă să încercaţi altceva, ori se simte prea bine! În al doilea caz, probabil nu vrea să ejaculeze în timp ce tu îi faci sex oral, ori vrea să treacă la… felul principal.

5. Uneori motivul pentru care te sărută are legătură doar cu el. Poate fi vorba tocmai de curiozitatea de a vedea ce gust are zona sa intimă. Să te sărute după sex oral reprezintă oportunitatea perfectă, mai ales dacă se jenează că are astfel de curiozităţi.

6. Nu în ultimul rând, îl poate incita să te întrerupă din partida de sex oral pentru a te săruta. Dacă are această fantezie, plăcerea este mai ales fizică, nu emoţională.

Ce înseamnă când nu te sărută după ce i-ai făcut sex oral:

7. Mulţi bărbaţi consideră că sărutul după sex oral trebuie practicat doar cu femeia iubită. Este o dualitate controversată: atunci când domnii nu investesc sentimente în relaţia respectivă, consideră că femeia se compromite făcând sex oral. Din momentul în care încep să simtă ceva pentru parteneră, brusc văd sexul oral ca pe un cadou şi vor să îşi manifeste recunoştinţa… inclusiv sărutând-o pe cea care îl oferă.

8. Faptul că nu te sărută, nu înseamnă automat că nu se implică în relaţia cu tine. Varianta nu se aplică, mai ales dacă iubitul tău adoră să îţi facă şi el ţie sex oral. În acest caz, te respectă şi vrea să te facă fericită, dar are o inhibiţie legată de gustul său, aşa că n-ar trebui să iei personal alegerea lui de a nu te săruta după ce îi faci sex oral.

9. Mai trebuie să ştii că unii bărbaţi văd sărutul după sex oral, mai ales dacă s-a petrecut şi ejacularea, ca pe un gest izvorât din anumite tente homosexuale.

10. Nu în ultimul rând, dacă uneori te sărută, iar alteori nu, ia în considerare un fapt tipic masculin: bărbaţii abia mai pot ţine ochii deschişi după ce au avut orgasm. Aşa s-ar explica de ce iubitul tău sforăie înainte ca tu să îţi primeşti sărutul de noapte bună!


Distribuie
..