Ce îl excită pe partenerul tău, în funcţie de ZODIA sa

Distribuie

Pentru a excita un geamăn trebuie să ştii să-i stimulezi mintea. Începutul nu ar trebui să fie foarte greu, pentru că îi place să flirteze, dar continuarea depinde numai de calităţile tale. Află cum se excită bărbaţii din alte zodii.

Berbec

Un corp frumos, putere şi motivaţie, iată principalele lucruri care pot face un berbec să-şi simtă pantalonii strâmţi. Femeia ideală e o sirenă cu picioare, pasională atât cu sufletul, cât şi cu trupul. Nevoia lui de a fi privit ca un câştigător îi poate însă afecta viziunea, aşa încât să îl excite mai mult femeile considerate frumoase de grupul său de prieteni decât cele conforme cu propriile sale gusturi. În principiu, e suficient să-i şopteşti ceva la ureche şi va fi al tău, scrie lifestyle.bzi.ro.

Taur

Nu-ţi trebuie nu ştiu ce manevre sofisticate pentru a trezi dorinţa unui Taur. Trebuie doar să fii îmbrăcată cât mai feminin, să fii îngrijită, iar asta poate atârna mai mult decât eleganţă, Taurul având uneori privirea specializată a unui medic (e în stare să stea să numere firele de păr pe care le-a uitat cosmeticiana la epilat) şi să nu-i neglijezi gâtul. Gâtul este principala lor zonă erogenă. Vorbitul cu gura înfundată în scobitură de la baza gâtului, micile sărutări îl vor face pe taurul nostru să devină un iubit nabădaios. Nu îi face din prima propuneri prea îndrăzneţe. De felul lui, este un pudic şi s-ar putea bloca.

Gemeni

Pentru a excita un geamăn trebuie să ştii să-i stimulezi mintea. Începutul nu ar trebui să fie foarte greu, pentru că îi place să flirteze, dar continuarea depinde numai de calităţile tale. Fă-l să-şi imagineze ce va urma, descriindu-i cina romantică sau felul în care îl vei strânge în braţe, în timp ce pe fundal se va auzi o muzică frumoasă. Şi, la final, nu uita să-i spui ce ai de gând să-i faci când a rămas în pielea goală.

Rac

Senzuali, sensibili şi sexuali, racii adoră orice formă de afecţiune. Lor le plac fetele puternice, independente şi stăpâne pe situaţie. Racul se va excita când îl vei săruta îndelung, în timp ce cu un singur deget desenezi forme pe spatele sau pe pieptul său. Romantismul este însă esenţial în ceea ce nu înseamnă că nu-ţi poţi permite şi o atitudine uşor jucăuşă.

Leu

Stăpânul junglei va rage doar atunci când primeşte tratamentul regal. Trebuie să-i acorzi întreaga ta atenţie şi să-i arăţi că îl adori. O cină romantică, în timpul căreia să îi spui cât de bine arată, după care puteţi lua desertul direct în pat. Muşcă-i buzele cu tandreţe, zgârie-l uşor pe spate cu vârful unghiilor şi vei scoate din el tot ce e mai bun.

Fecioara

Obsedat de control, căutând perfecţiunea sexuală, bărbatul-Fecioară va iubi femeia care ştie să se îngrijească de propriul trup, să fie mereu curată şi care ştie să aibă grijă şi de corpul lui. O baie în doi, un masaj cu uleiuri calde. Fă-l să se simtă răsfăţat şi vei căpăta ceea ce îţi doreşti. Lasă-l să-ţi spună el ceea ce vrea şi lasă-l să-şi facă de cap şi vei căpăta ceea ce nici nu ştiai că îţi doreşti!

Balanţă

Arată-i unui nativ din zodia Balanţei un bazin umed sau nişte oase pelviene proeminente şi va saliva ca pisicuţa la lapte. Ce să mai, este hipnotizat de tot ce iese în relief: sâni, omoplaţi, coloana vertebrală sau glezne. Adoră să fie supus şi nu preia mai niciodată controlul. Îi place să fie luat prin surprindere, ba chiar să se bucure de un act erotic cu tentă brutală. Spune-i că n-ai de gând să stingi lumina şi deja balanţa se va înclina în favoarea ta!

Scorpion

Scorpionii adoră lucrurile riscante şi secrete. Un pic de mister în jurul poveştii voaste de dragoste va asigura experienţe sexuale de neuitat, iar după ce secretul nu mai poate fi ţinut, poţi să-l exciţi deghizându-te sau jucând roluri diferite, lolita, asistenta medicală, profa de germană sau instructoare de fitness, dacă nu cumva ai idei mai bune. Oricum, reţine: Scorpionul trebuie să aibă senzaţia că face ceva ce n-ar trebui, dacă vrei să facă exact ce trebuie!

Săgetător

Un pic de flirt, câteva momente de râs în hohote, o ieşire în aer liber, genul de lucruri care fac un Săgetător să-şi întindă arcul. Lui îi plac femeile atletice, care să facă faţă unei nopţi prelungite, stimulându-i atât trupul, cât şi mintea. Nu te aştepta să-l faci fericit stând cu ochii în tavan. Un pic de masaj în zona pulpelor îl va excita şi îi va face bine, pentru că e genul de om care nu prea stă locului.

Capricorn

Conservator cum îl ştim, Capricornul nu se dezice nici în pat de această etichetă. Se excită, însă doar dacă se simte confortabil şi bine în pielea sa. Şi cum altfel s-ar putea simţi bine în pielea sa, dacă nu în poziţia misionarului, în propriul dormitor? Excentricităţile şi joculetele tematice s-ar putea să îl inhibe, în schimb desfăşurarea clasică a evenimentelor, cu un preludiu oral, îl va face să îţi arate cât de eficient este cornul caprei.

Vărsător

Dacă îţi place genul de bărbat cu personalitate excentrică şi încurcată, atunci o să apreciezi erotismul unui vărsător. În principiu, trebuie doar să-i spui ce te excită pe tine şi deja l-ai excitat. Dacă îi dai un mesaj mai puţin ortodox, ca să-l pui în temă înainte de a te duce la el, va deschide uşa direct cu inima deschisă, ca să zicem aşa. Masează-i picioarele dinspre genunchi spre glezne şi deja s-ar putea să aibă mai mult decât îţi trebuie!

Peşti

Pe cât de sensibil şi timid pare (dacă nu a consumat alcool înainte), pe atât de adânc zace în el demonul pasiunii. Locurile publice sau orele matinale îl vor face să se simtă ca peştele în apă. Atinge-i urechile şi picioarele şi îl vei transforma într-un peşte-spadă. Dar nu te aştepta să reuşeşti asta dacă nu i-ai cucerit în prealabil inima, sau măcar mintea. Flirtul care să-i provoace imaginaţia este indispensabil.

 


Distribuie
..