Ce îl atrage pe un bărbat la o femeie, în funcţie de ZODIA lui

Distribuie

Ai pus ochii pe un bărbat chipeş şi doreşti ca el să fie următoarea ta cucerire? Chiar dacă bărbaţii par foarte uşor de impresionat, trebuie să ştii ce cărţi să joci dacă îl vrei numai pentru tine. Află ce îl atrage cel mai mult la o femeie, în funcţie de zodia în care s-a născut, pentru a-l putea cuceri.

Berbec

Îi plac provocările şi vrea să fie mereu întrebat ce face, cu ce se ocupă, ce planuri are. Îi plac jocurile şi trebuie să ştii foarte bine cum să-l abordezi pentru a-l face să nu-şi piardă interesul. Îşi pune propriile interese pe primul plan, ceea ce îl face egoist. Este bine să te pui mereu într-o lumină favorabilă şi să-l faci să fie intrigat de prezenţa ta, să-l provoci să facă el primul pas pentru a avea impresia că este meritul lui, informează ele.ro

Taur

Bărbatului născut în zodia Taur nu-i place vulgaritatea. Deşi în pat este total schimbat şi-i place să pună cât mai multă pasiune, în societate trebuie să fii prezentabilă şi să-l cucereşti prin conversaţii inteligente. Este suficient să te îmbraci în aşa fel încât să-i stârneşti interesul, iar dacă-l faci să devină interesat de tine, evită să-l faci gelos. Îi plac femeile cu simţul umorului şi ai putea să te foloseşti de acest detaliu.

Gemeni

Deşi pare ceva ciudat, bărbatul născut în zodia Gemeni este atras de femeile timide. Îi place rolul de iniţiator în tainele dragostei şi este atras de puritate. Pentru a-l face să fie interesat de tine, este suficient să fii sfioasă şi să-l priveşti subtil, ca şi cum nu ştii dacă procedezi bine că flirtezi cu el. În nici un caz, nu încerca să pari provocatoare, căci va considera asta trivial şi atunci poţi să îţi iei gândul de la el. 

Rac

Caută idila romantică ideală şi sufletul pereche. Pentru el totul trebuie să se desfăşoare într-un cadru intim, cu şampanie, flori şi muzică preferată. Trebuie să se simtă în siguranţă pentru a-şi deschide sufletul. Îl atrage stabilitatea şi căldura sufletească la o femeie. Aşadar, trebuie să faci în aşa fel încât să-i oferi toate aceste lucruri, dacă vrei să fie interesat de tine.

Leu

Bărbatul născut în zodia Leu apreciază veselia şi ambiţia la o femeie. Dacă vei juca rolul fetiţei inocente, cu obrăjiorii roşii şi mereu zâmbitoare în prezenţa lui, în mod sigur îi vei trezi interesul. Apreciază eleganţa la o femeie iar în prezenţa lui trebuie să ai grijă la ţinută şi la accesorii. Chiar dacă îl doreşti, nu trebuie să te dea nimic de gol. Lasă-l pe el să te cucerească.

Fecioară

Bărbatul născut în zodia Fecioară este foarte sensibil şi frumos. Iubeşte imaginea de fată sfioasă, fină şi delicată. Femeile fatale, îndrăzneţe sau doar dominatoare îl inhibă. Strategie ideală este o combinaţie de fineţe şi sugestie, trebuie să te porţi cu mănuşi şi să calci pe perniţe de puf. Adoră să îşi iniţieze iubita în tainele dragostei şi sexului. 

Balanţă

Bărbatul născut în zodia Balanţă este atras de feminitate. Evită îmbrăcămintea vulgară, accesoriile exagerate sau culorile prea puternice (cum ar fi cele neon). Îi plac femeile de succes, care au o carieră triumfătoare şi pe care toată lumea le respectă. Totuşi nu se va lăsa dominat niciodată, nu suportă să fie sufocat sau ţinut în lesă. 

Scorpion

Este atras de femeile misterioase, adoră să descopere şi trebuie să fii foarte subtilă în gesturi. Pentru a te putea bucura de atenţia lui, trebuie să-l intrigi. Este atras de femei puternice, de succes, muncitoare, ambiţioase şi care au o judecată solidă şi logică. Mai apreciază la o femeie şi spontaneitatea, temperamentul, energia, căldura autentică şi dirijată către persoana lui. Nu se va uita niciodată după o fată nearanjată. 

Săgetător

Este atras de noutăţi şi de femeile îndrăzneţe. Îi place aventura şi distracţia şi apreciază sexualitatea la o femeie. Prezenţa ta trebuie să-l intrige pentru ca el să fie cu adevărat interesat de tine. Fii misterioasă, aruncă-i priviri deocheate dar nu-i lăsa de înţeles ce vrei să faci mai departe. Nu îţi va fi foarte greu să îi cucereşti inima, arată-te deschisă, optimistă, genul de fată căreia îi place să râdă mult şi va fi instantaneu interesat. 

Capricorn

Bărbatul născut în această zodie apreciază eleganţa la o femeie. Nu trebuie să fii vulgară pentru a-i atrage atenţia. Îmbracă o rochie sexy, cu spatele gol, şi fă-l să-şi îndrepte privirea spre tine. Provoacă-i imaginaţia şi lasă-l să-şi imagineze ce se ascunde sub acea rochie. Cu cât eşti mai ambiţioasă şi mai exigentă, cu atât mai bine. În ochii lui, vei deveni mai atrăgătoare şi îşi va pune şi mai mult ambiţia să te cucerească. 

Vărsător

Ai nevoie de foarte multă răbdare dacă vrei să cucereşti un Vărsător. Are nevoie de un start îndelungat pentru a se arunca într-o idilă. Nu te juca cu el şi nu te înscrie în cursă decât dacă eşti sigură că asta îţi doreşti. Îmbracă-te cu multă eleganţă, nu îl şoca cu extravaganţe vestimentare şi nici cu inovaţii neaşteptate. Cu cât îţi dezgoleşti mai puţin din trup, cu atât îl faci mai mult să viseze. 

Peşti

Este un bărbat dificil, nici el nu se înţelege pe sine şi îl enervează femeile arogante, care vor să arate că sunt deştepte dar sunt lipsite de maniere. Pentru a-i atrage atenţia asupra ta trebuie să-ţi creezi o imagine foarte plăcută, idilică. Trebuie să fii o fire deschisă, dispusă să flirteze, dar totul cu o măsură. Nu îi descuraja intenţiile şi nu îi critica pasiunile. Fii pregătită să reacţionezi cu calm la schimbările lui de dispoziţie, să îi înţelegi schimbările bruşte de idei şi planuri de viitor. 

 

 

 


Distribuie
..