Ce îi place şi ce NU îi place într-o relaţie în funcţie de ZODIA lui

Distribuie

Nativul din Gemeni adoră să stea de vorbă cu iubita lui şi urăşte secretele. vezi ce îi place şi ce nu îi place iubitului tău.

Berbec

Îi plac provocările, dar numai atunci când iese victorios din ele. Este foarte competitiv şi îi place să fie mereu primul. Vrea ca iubita lui să se ţină mereu de cuvânt şi să nu întârzie cu lucrurile pe care le promite, notează unica.ro.

Nu vrea sa fie pe locul doi şi se simte prost când iubita lui are un job mai bun sau câştigă mai bine ca el. Dacă e cazul vostru, nu trebuie să te lauzi în faţa lui cu reuşitele tale. Nu îi place să aştepte sau să stea la coadă, deci nu spera să-l iei cu tine la cumpărături.

Taur

Îi plac lucrurile materiale: bani, haine, bijuterii, dar şi femeile frumoase. Îl atrag cadourile, oricât de mici cu care poţi să-l „mituieşti” uşor când vrei să facă ceva pentru tine. Mâncarea bună, vinul şi sexul sunt  de asemenea printre plăcerile lui.

Nu îi plac prost făcute sau care merg prost, fie că e vorba de un obiect pe care i-l faci cadou sau de o relaţie. Nu îi plac femeile nearanjate sau neglijente cu aspectul lor.

Gemeni

Îi place să comunice cu iubita lui, să ştie totul despre ea, să îi poată spune, la rândul lui, tot ce gândeşte. Uneori îi place chiar să bârfească şi nu se simte vinovat pentru asta.

Nu îi plac secretele şi urăşte rutina într-o relaţie. Dacă nu are despre ce să discute cu tine înseamnă că nu mai durează mult până la despărţire.

Rac

Îi place să se simtă în siguranţă, să aibă o casă a lui pe care să o împartă cu o persoană de încredere. Îi place să fie mângâiat şi îngrijit ca un copil.

Nu îi place să piardă lucruri sau persoane, urâşte schimbările şi urâşte certurile – chiar şi cele mai banale cuvinte îl pot jigni atât de tare încât nu te va ierta niciodată.

Leu

Îi place când îl lauzi, când îi spui că nu poţi trăi fără el… are nevoie să se simtă important. Îi mai plac femeile care ştiu să se distreze şi nu refuză niciodată o invitaţie la petrecere.

Nu îi place când altcineva este în centrul atenţiei, în detrimentul lui. Nu suportă persoanele care sunt mai bune ca el, care atrag mai multă atenţie sau care încearcă să-i dea ordine.

Fecioară

Îi plac ordinea, curăţenia, punctualitatea, munca cinstită… adică perfecţiunea. Îi mai place să ajute, pe cei din jur, dar şi pe iubita lui, însă pentru asta trebuie să-i urmezi întocmai indicaţiile.

Nu îi plac persoanele neglijente, delăsătoare, care îşi încalcă promisiunile. Deşi se grăbeşte să-i judece pe alţii, urăşte să fie criticat el însuşi, chiar dacă tu crezi că îi faci un bine.

Balanţă

Îi place tot ce e frumos, de la femei la haine sau alte obiecte. Îi place dreptatea, egalitatea şi este mereu dispus să asculte, să ajute, să dea un sfat.

Aşa nehotărât cum e, urăşte oamenii care nu pot să ia o decizie, care amână lucrurile,. Urăşte vulgaritatea în limbaj sau aspect. Nu îi place să se certe.

Scorpion

Îi place să obţină tot ce vrea, să se facă totul după dorinţa lui. Îi plac oamenii răbdători, care ştiu să se bucure de viaţă fără grabă, aşa cum face şi el.

Nu îi plac oamenii lipsiţi de personalitate, nehotărâţi, slabi de înger. Nu îi place să fie contrazis sau criticat, mai ales dacă e criticat pentru faptul că vrea să-şi trăiască viaţa.

Săgetător

Îi plac discuţiile lungi cu persoane care au lucruri interesante de spus, dar la fel de mult îi place să vorbească el însuşi, să împărtăşească experienţele lui şi să primească păreri despre ele. Relaţiile lui se bazează pe comuicare şi experienţe noi.

Nu îi plac oamenii plictisitori. Asta urâşte cel mai tare: plictiseala, rutina. Urăşte oamenii serioşi, care nu ştiu să se distreze şi nu sunt sociabili.

Capricorn

Îi plac femeile care îl motivează, îl sfătuiesc şi sunt alături de el în drumul către succesul social şi profesional. O relaţie reuşită este bazată pe prietenie şi e mai degrabă un parteneriat în care ambele părţi au de câştigat.

Nu îi plac oamenii delăsători, leneşi, care amână lucruri. Dacă nu ai ambiţia lui, probabil că nu se va simţi atras de tine.

Vărsător

Îi plac femeile puternice, care au personalitate, care nu se tem să vorbească, să se apere. De asemenea, îi place originalitatea. E atras de femeile excentrice şi totdată e atras de cele care apreciază excentricitatea lui.

Nu îi plac oamenii care se apropie prea mult din prima, care se prefac prietenoşi sau care se prefac, în general. Nu suportă prietenii sau iubitele care îl trădează.

Peşti

Este atras de muzică, artă, mâncare bună şi toate lucrurile care fac viaţa mai frumoasă, dar vrea să se bucure de ele alături de persoane dragi. Îi plac oamenii creativi, sensibili, visători, cu care are multe în comun.

Nu îi plac oamenii prea direcţi, care spune lucrurilor pe nume fără să se gândească pe cine rănesc. Nu iartă niciodată o jignire venită din partea cuiva drag. Nu suportă persoanele suspicioase.


Distribuie
..