Ce îşi doreşte un bărbat la finalul unei partide de SEX

Distribuie

Orgasmul unui bărbat se petrece în două faze: prima este cea în care sperma începe să se deplaseze de la prostată spre uretră, iar a doua constă în expulzia spermei … prin uretră, deci ejacularea propriu-zisă.

Din momentul în care sperma începe să urce spre uretră bărbatul experimentează faza de platou, iar ejacularea se va petrece inevitabil, după câteva secunde. Aici începe plăcerea orgasmică pentru un bărbat, iar tu îi poţi intensifica orgasmul care este pe punctul de a fi declanşat. Orgasmul se declanşează ori cu puţin timp înainte, ori cu primul jet de spermă expulzat, informează unica.ro.

În momentul ejaculării penisul pulsează, iar tu simţi aceste contracţii când el se află în interiorul tău. De regulă, acesta este momentul în care femeile se prind că partenerul are orgasm şi încearcă diferite trucuri pentru a mări plăcerea bărbatului, neştiind că el a trecut deja de primul val de plăcere orgasmică.

Din momentul în care sperma urcă şi până când este expulzată trec în medie 15 secunde, 15 secunde în care tu îi poţi intensifica plăcerea.

Cum ştii că iubitul tău a intrat în faza de platou, deci în care simte că orgasmul este o certitudine? Penisul devine extrem de rigid, la fel şi scrotul său. Testiculele se măresc şi urcă, făcând ca scrotul lui să fie pur şi simplu ţeapăn. În plus, mişcările iubitului tău devin involuntare, iar respiraţia lui sacadată. Dacă sesizezi aceste simptome, înseamnă că iubitul tău a intrat în prima faza a orgasmului.

Iată şi-ar dori un bărbat de la iubita lui din momentul fazei de platou şi până când se încheie ejacularea, pentru un orgasm mai intens!

–    În cele 15 secunde despre care vorbim, penisul său este foarte sensibil. Acum îşi va dori să nu-i alterezi concentrarea şi plăcerea cumulată cu o mişcare ieşită din comun care să-i provoace disconfort. Dacă iubitul tău a stabilit un ritm de penetrare, nu îl schimba brusc. La fel, nu schimba tehnica de sex oral, continuă cu mişcările ferme, pe un ritm mai accelerat. În aceste secunde nu e recomandat să testezi tehnici „noi şi creative”, care îi întrerup plăcerea.

–    O tehnică clasică pe care o poţi însă încerca pentru a-i intensifica plăcerea este să îţi încordezi muşchii Kegel, cei pe care îi foloseşti în controlarea jetului de urină. Făcând aceste exerciţii în timpul sexului, îi măreşti senzaţiile de la nivelul penisului. Unii bărbaţi spun că „e ca şi cum o mână îţi apucă strâns penisul”, atunci când partenera începe să încordeze muşchii Kegel. Aceste exerciţii măresc plăcerea în cele două faze ale orgasmului masculin.

–    În timpul orgasmului iubitului tău i-ar plăcea să faceţi sex într-o poziţie în care el să se simtă cât mai bine, dar să te şi poată vedea pe tine, în toată splendoarea ta. Poziţia doggie style este preferata bărbaţilor pentru că permite penetrare adâncă şi rapidă, iar penisul său îţi apasă pereţii cu partea pe care este situat frenulumul, sau aţa penisului, o zonă foarte erogenă, care, dacă este stimulată în timpul orgasmului, intensifică foarte tare senzaţiile. Sexologii spun că orgasmul unui bărbat debutează cu senzaţiile în zona frenumului.

–    Nu în ultimul rând, orice bărbat îşi doreşte ca în timpul ejaculării partenera lui să fie cât mai pasională. Ceea ce înseamnă să te bucuri de senzaţiile de plăcere, să-l muşti şi zgârii uşor, să-i spui că îl doreşti… Aceste lucruri contează mai mult decât punerea în practică a vreunei tehnici de stimulare pe care ai studiat-o. Cu cât eşti mai entuziastă şi naturală în pat, cu atât mai intens va fi orgasmul lui.


Distribuie
..