Ce gândesc cu adevărat bărbaţii când spun ”TE IUBESC”

Distribuie

Specialiştii spun că „Te iubesc” este cea mai romantică declaraţie din lume, dar pentru bărbaţi nu e chiar aşa. Conform studiilor, se pare că bărbaţii rostesc cu multă uşurinţă „te iubesc”. În medie, un bărbat rosteşte aceste cuvinte cu şase săptămâni înaintea partenerei de viaţă. Vezi mai jos alte secrete ale gândurilor bărbateşti.

Pentru favoruri?

Tot experţii subliniază că ei spun de fapt „te iubesc” nu pentru că ar „încerca” aceste sentimente, ci pentru a obţine diverse „favoruri” de la iubită, informează evz.ro

Acestea se referă la viaţa sexuală dar şi alte lucruri de la care pot obţine beneficii. Acest lucru a fost demonstrat de un studiu psihologic.

Se pare că bărbaţii îşi declară iubirea şi pentru a se asigura că-şi păstrează iubita alături.

Cei dintâi

„Chiar dacă bărbaţii pot fi mai impulsivi în modul în care îşi exprimă iubirea, semnificaţia acesteia poate fi foarte diferită de la un sex la altul”, spun specialiştii.

Conform studiului, în aproximativ două treimi dintre cuplurile intervievate, bărbaţii şi-au declarat cei dintâi iubirea, iar femeile sunt mult mai fericite când declaraţia de iubire vine imediat după o partidă de sex.

Pe de altă parte, experţii subliniază că bărbaţii îşi demonstrează sentimentele cu mult înainte de a face dragoste cu cineva, pentru a se asigura că obţin relaţia pe care şi-o doresc.

 

 

 

 


Distribuie
..