Ce gândesc BĂRBAŢII atunci când fac SEX

Distribuie

Te-ai intrebat vreodată la ce se gândesc bărbaţii în timpul sexului? Şi bărbaţii se întreabă la ce ne gândim noi, femeile, în acest timp. Dar probabil că nici unul din noi nu ar întelege de ce celălălt se gândeşte la acel lucru. Iată totuşi câteva din gândurile pe care le au bărbaţii în timpul sexului.

1. Cum am ajuns să fac asta?

Îşi  aminteşc ce au spus şi făcut în ultimele 24 de ore, de au ajuns în pat cu femeia în cauză. Si dacă găsesc o legătura logică între ce spun şi fac şi momentul sexului, îşi întăresc convingerea că au un sistem perfect logic al gândirii şi acţiunii.

 2. Ce este pe perete?
S-ar putea să sune puţin ciudat, dar, cu siguranţă, la un moment dat în viaţă, dacă stai întins observi ceva pe perete pe care nu ai văzut până acum, acest lucru se poate întâmpla şi in timpul sexului.

3. Agonie si extaz

Câteodată se gândesc că le e lene şi nu sunt tocmai în formă, aşadar deci să stea aşezaţi pe spate şi iubita să facă totul. Cand se simt activi şi dirijează acţiunea de deasupra, se pot gândi: ”oh, nu e deloc uşor. Nu ştiu cat o sa mai rezist în poziţia asta.”

4. Ce-or face amicii mei fix în acest moment?

Câteodată, bărbaţii îşi pierd din interes în mijlocul acţiunii. Pentru ei cea mai intereasantă parte e exact cea premergătoare sexului, aşa că pot ajunge să se întrebe dacă nu cumva pierd vreo întâlnire interesantă cu amicii, în timp ce ei tocmai fac sex.

 5. Sexul îmi îmbunătăţeşte memoria

Barbaţii ştiu că sexul şi orgasmul eliberează substanţe importante în corp, aşa că, invariabil se gândesc că în mod sigur îşi vor aduce aminte date importante din istorie sau unde şi-au pus cheile de la motocicletă în anul 2004.

6. Nu ejacula acum, rămâi erect!

Toţi bărbaţii se vor posesorii unei erecţii nemuritoare. Sau, în fine, cât mai durabile. Iar când lucrurile se incing, ei se pot gândi la orice altceva, numai la sex şi iubita lor nu, tocmai ca să menţină erecţia în plină formă.

 7. Ce bună e prietena ta…

Cu toţii ştim că atunci când fac sex, femeile îşi pot imagina, adesea, o altă persoană. Ei bine, la fel şi bărbaţii. Şi fix atunci când îi strigă numele iubitei, e foarte posibil ca tot atunci să şi-o imagineze pe cea mai bună prietenă a ei.

sursa: sfatulparintilor.ro


Distribuie
..