Ce fac bărbaţii atunci când merg la STRIPTEASE

Distribuie

Bărbaţii adoră striptease-ul! E un lucru dovedit deja. Şi aici nu este vorba numai despre acele angajate din cluburile de noapte, ci de femeile sexy şi frivole care excită prin miscările sale. Însă ce îi atrage cel mai mult pe brăbaţi în acest tip de dans şi ce fac ei atunci când merg la striptease?

Psihologii spun că bărbaţii sunt preocupaţi de femeile care fac striptease pentru că acestea sunt ca un fruct interzis care excită la distanţă.  Ele fac multe din lucrurile la care bărbaţii visează şi pe care cele mai multe dintre prietenele şi soţiile lor nu le fac. Pentru bani ele trezesc cele mai incitante fantezii.

Atunci când bărbaţii vizitează un club de stripease, aceştia primesc o mare plăcere de la femeile care vorbesc puţin, dar se mişcă mult. Femeile din cluburile de striptease nu vorbesc. Ele execută ceea ce li se cere şi, probabil, din aceast cauză le plac bărbaţilor.

Deşi bărbatul îşi iubeşte la nebunie femeia, în acelaşi timp se poate gândi la o femeie cu sâini mai mici sau mai mari sau cu părul roşcat. De aceea merge la striptease. Pentru a nu-i permite bărbatului să fie dus de fanteziile erotice, soţia ar trebui să-l alinte cu dansuri sezuale. Pune-ţi o perucă sexy, lenjerie intimă de care nu porţi în mod obişnuit, machiază-te diferit.

Într-un clup de stripease bărbaţii, cuceritori de fire fiind, vor face tot posibilul să atragă atenţia dansatoarei pe jumătate dezbrăcate pentru a se lăuda în faţa celorlalţi bărbaţi. Această calitate poate fi folosită în avantajul femeilor care îi aşteaptă acasă: învăţă-l să creadă că a face dragoste cu tine este un privilegiu pe care şi-l poate castiga prin luptă şi că trebuie să scoată la înaintare artileria grea pentru a te cuceri.

Să nu uităm şi de faptul că majoritatea bărbaţilor sunt atraşi de scorpii. Într-un club de striptease, dansatoarele trebuie să fie agresive, dar în acelaşi timp şi sincere. De aceea, lăsaţi timiditatea la o parte şi organizaţi pentru el surprize din cele mai picante!


Distribuie
..