Ce cred bărbaţii despre FUNDUL tău

Distribuie

Fiinţe profund sexuale, uneori chiar animalice, bărbaţii apreciază mult un piept proeminent, nişte picioare lungi, foarte lungi şi un posterior „bine conturat”.

Un studiu a scos la iveală faptul că bărbaţilor le plac femeile cu fundul mare şi ferm a la Jennifer Lopez. De ce? Pentru că acesta este un semn al capacităţii de reproducere. Oare se gândesc masculii atât de departe atunci când văd un astfel de posterior? Iată câteva răspunsuri din timpul studiului:

„Eu acord mai multă importanţă fundului, mi se pare mult mai atractiv decât sânii, dar, pentru că şi în acest caz există un ‘dar’, tot aspectul general contează atunci când admir o femeie” – un bărbat de 32 de ani

„Eu sunt adeptul femeilor ‘butterfaces’, cum zic americanii. Totul în afară de faţa ei este atrăgător! Acestea sunt femeile comune, care au forme de senzaţie şi un fund de pe care nu mai vrei să iei mâna. În momentul în care văd un posterior super sexy, nici nu mă interesează dacă este blondă, brunetă sau cheală. Îmi place să-mi umplu mâinile, cel puţin o dată pe săptămână” – bărbat de 24 de ani.

Ce spuneţi de asta, doamnelor?

gsp.ro


Distribuie
..