Ce cadouri „obraznice” să-i faci IUBITULUI tău de sărbători, în funcţie de zodie

Distribuie

Ca femeie, este normal să te aştepţi la un cadou special din partea bărbatului tău de Crăciun sau de Revelion, însă află că şi ei îşi doresc să primească mici atenţii. Află ce cadouri „obraznice” să-i faci iubitului tău de sărbători, pentru ca să îl laşi impresionat.

IUBITUl, BERBEC

Berbecii, căpoşi din fire, se aşteaptă ca Sărbătorile de Iarnă să le fie cu totul dedicate lor. Aşa că cel mai bun cadou pe care i l-ai putea oferi este o seara în care să te prefaci că eşti..sclava lui. Nu, nu într-un mod murdar şi doar hazliu, târziu în noapte, dacă este cazul, scrie lyla.ro. Aşa că găteşte-i mâncarea preferată, cumpără-i sticla de vin preferată, ascultă cu el muzica care ii place şi nu uita…zambeşte tot timpul. Apoi du-l în pat şi arată-i cine este şeful cu adevărat. Berbecii au nevoie de femei care ştiu să ia atitudine în pat! Ce zici? Accepţi provocarea?

IUBITUL, TAUR

Dacă iubitul tău este în zodia taur, ar fi indicat să stai bine din punct de vedere financiar. Nu de alta dar taurii iubesc cadourile scumpe şi iubesc să fie răsfăţaţi. Dacă şi decorul este unul cu totul special, atunci ai dat lovitura. Aşa că du-i mâncare la pat, masează-i picioarele şi amenajează camera în care staţi ca şi cand ar fi dintr-un hotel de lux. Abia când eşti sigură ca este comod, dă-i cadoul pe care i l-ai cumpărat. Şi ar fi bine să fie unul cât se poate de scump!

IUBITUL, GEMENI

Răzvrătiţi din sine, gemenii nu o să admită niciodată că sunt genul de persoane care să se bucure de Sărbătorile de Iarnă. Din simplul motiv că urăsc să facă cadouri pentru sărbători pe care nu le consideră importante. Geamănul va uita cu siguranţă să îţi cumpere un cadou şi cel mai probabil va încropi ceva pe ultima sută de metri. Aşa că nu te chinui prea tare să îţi dai seama ce ar putea să-l mulţumească şi cumpără-i ceva simbolic. Oricum, te va iubi la fel de tare. Ba mai mult, se va simţi prost când va realiza că el nu ţi-a cumpărat mare lucru.

IUBITUL, RAC

Racii adoră să fie răsfăţaţi şi alintaţi. Aşa că, de Crăciun sau Revelion oferă-i dragostea ta mai mult decât de obicei şi va fi de-a dreptul încântat. Îi place să stea acasă, prin urmare nu organiza o ieşire în oraş pentru a sărbători. Mai repede ai putea să inviţi la voi o parte din prietenele tale single. Aşa, lucrurile ar putea degenera într-un mod plăcut, mai ales pentru el. Tocmai datorită faptului că este mare amator de …curiozităţi sexuale!

IUBITUL, LEU

O declaraţie de dragoste cu mare fast îi va topi inima iubitului tău în zodia leului. Dacă îi spui cât de mult îl iubeşti şi cât este de important pentru tine, se vă simţi în al nouălea cer. Leii adoră să ştie că sunt admiraţi şi apreciaţi şi tocmai de aceea ar fi bine să îl faci să se simtă ca un adevărat rege. Da, asta presupune să îl lauzi cât poţi de mult şi în pat, unde trebuie să te laşi dominată.

IUBITUL, FECIOARĂ

Bărbaţii în zodia fecioarei nu sunt firi prea romantice, dar se aşteaptă oricum să primească o dovadă a dragostei din partea partenerei. Chiar dacă ce le oferiţi nu este decât simbolic, aţi dat lovitura. La fecioare contează foarte mult dovada că cineva s-a gândit şi la ei. Cum s-ar spune în popor, gestul contează!

IUBITUL, BALANŢĂ

Cele care aveţi iubiţi în zodia balanţei, ar trebui să vă pregătiţi foarte bine. Mereu competitivi, nativii din balanţă se vor strădui să vă ofere nişte Sărbători pe care să nu le puteţi uita. Aşa că singura voastră şansă ca să evitaţi să-l vedeţi deprimat este să îi faceţi o surpriză mai mare decât v-a făcut el vouă. Atenţie însă, surpriza nu trebuie să o depăşească cu mult pe a lui, pentru ca atunci s-ar simţi ..dominat.

IUBITUL, SCOPRION

Nativul din scorpion este pur şi simplu fascinat de sex. De Sărbători se aşteaptă să petreceţi într-un mod foarte erotic, să vă manifestaţi dragostea prin sex pasional, poziţii inedite şi jocuri erotice. Fii tu cea care iniţiază totul, iar el va intra foarte uşor în joc. Nu uita, uneori, perversiunile uşoare sunt binevenite!

IUBITUL, SAGETATOR

Dacă el este uituc, înseamnă că-i poţi face o surpriză fără ca el să bănuiască ceva. Cu cât nu se aşteapta mai mult, cu atât va fi mai fericit când va descoperi că i-ai pregătit ceva şi nu e nevoie de mult! De exemplu, o ieşire în oraş, încheiată cu o noapte fierbinte de dragoste îl vor încânta de-a dreptul.

IUBITUL, CAPRICORN

Capricornii sunt atraşi de lux! Ar fi foarte încântaţi să sărbătorească într-un restaurant de lux, cu muzică live sau dacă ar primi un cadou pe cât de deosebit pe atât de rar. Iubesc obiectele din aur şi platină, aşa că nu vei scăpa prea ieftin!

IUBITUL, VĂRSĂTOR

Vărsătorii, naravaşi din sine, îşi doresc un singur lucru de Sărbători. Şi anume cât mai mult…sex. Şi nu orice fel de sex. Cu o asemenea ocazie, vărsătorul vrea să încerce de toate şi să se simtă foarte special. Tocmai de aceea ai putea să-i faci un cadou erotic! O serie de jucării pe care să le folosiţi împreună în pat nu ar strica. Dacă eşti mai pudică, încearcă măcar să-i arăţi că eşti dispusă să înveţi mai multe de la el şi lasă-l să-ţi exploateze corpul aşa cum ţi-ai dorit mereu de fapt.

IUBITUL, PEŞTI

Deşi sunt reci, bărbaţii din zodia peştilor nu fac decât să ascundă faptul că sunt cu adevărat nişte persoane cât se poate de sentimentale. Abia aşteaptă, de fapt, ca cineva să fie în stare să le spargă platoşa şi să le dea ocazia să îşi exprime adevăratele sentimente. Aşa că, te asigurăm că iubitul tău, dacă este peşti, nu vrea decât să îi dovedeşti, prin tandreţe, că vrei să afli tot despre el şi să îl cunoşti. Lasă-l să plângă dacă vrea sau lasă-l să râdă, dacă vrea. În ambele cazuri, cadoul cel mai potrivit constă în capacitatea ta de a-i asimila sentimentele. Nu uita! Odată ce nativul din peşti se destăinuie, ai căpătat un partener loial pentru tot restul vieţii.


Distribuie
..