Ce ar vrea să afle BĂRBAŢII despre iubitele lor

Distribuie

Bărbaţii sunt foarte rezervaţi, nu le place să vorbească despre ceea ce simţi şi, mai ales, nu întreba direct ce vor să afle. Iată mai jos ce vor de fapt să afle bărbaţii despre tine.

GUSTURILE TALE

Discuţiile despre locurile preferate pentru cumpărături sau unde-ţi place să te distrezi îi dau indicii despre cum te-ar putea impresiona, sau pur şi simplu încearcă să vada dacă poate ţine pasul cu tine, scrie cosmopolitan.ro

 EXPERIENŢA SEXUALĂ

Niciun bărbat nu vrea să ştie cu adevărat totul despre trecutul tău intim. Ce vrea, de fapt? Să afle care-s şansele să te pună mai repede la orizontală. Depinde de tine să-i laşi impresia dorită şi cât de repede ai de gând să-i cedezi, nu doar în pat.

CEA MAI RECENTĂ RELAŢIE A TA

Poate se teme că încă mai ai ceva sentimente pentru fostul. Cu cât spui mai puţine despre ex-ul, cu atât mai repede îl vei convinge că aveţi cu adevărat o relaţie stabilă.

 „BAGAJELE” TALE

Bărbaţii te trag de limbă să afle lucruri personale (părinţi divorţaţi, despărţiri dureroase) pentru a crea un fals sentiment de intimitate şi pentru a te determina să-ţi învingi inhibiţiile. Nu te lăsa! De cele mai multe ori, ei profită de vulnerabilitatea ta.

 


Distribuie