Câteva TRUCURI ca să-l înebuneşti, iar relaţia ta să fie una DE VIS

Distribuie

Nu ai putea să-ţi satisfaci iubitul dacă nu ştii destule lucruri desprepartea masculină. Acum lucrurile sunt mult mai simple decât erau cândva, sunt suficiente surse din care poţi afla o mulţime de informaţii despre bărbaţi şi este uşor să descoperi cum să-ţi exciţi partenerul.

Iată câteva lucruri despre bărbaţi care te vor ajuta să ai relaţia pe care o visezi:

1. Lasă-l să ghicească

Odată ce l-ai înebunit pentru că nu ştie de unde vine sărutul,  muşcătura va ateriza pe corpul lui, fă-l să trăiască noi senzaţii. Iată ce ai putea face: înconjoară-i cu gentileţe membrul cu părul tău sau cu minusculii tăi chiloţei de mătase.

2. Oferă-i un show fierbinte

Întoarce-ţi atenţia spre tine însăţi pentru o autostimulare şi fă-i o invitaţie să vină şi să preia controlul. Nu contează dacă ţi se alătură sau nu, bărbaţilor le place să se uite, aşa că este o situaţie în care amândoi aveţi de învins.

3.   Vorbeşte-i deocheat

Începe cu un mmm sau pur şi simplu cu o respiraţie grea. Apoi începe să-i şopteşti „Şi acum ce vrei să faci?”. Apoi lasă-ţi imaginaţia să acţioneze şi spune-i tot ce-ţi trece prin cap.

4. Torturează-l

De puţină tortură este nevoie pentru a declanşa anticipaţia în bărbat şi când la sfârşit îţi vei duce acţiunea până la capăt, fiecare atingere va declanşa o plăcere enormă. Îl vei înebuni cu fiecare atingere mai ales că va fi poziţionat astfel încât să nu vadă decât o mică parte a corpului tău, iar asta îl va excita şi mai mult.

5.   Sedu-l

Spune-i ceva de genul: „Vreau să fac dragoste cu tine”. Această abordare nu este doar pentru a nu pierde timpul ci şi pentru a-ţi exprima încrederea în propria feminitate. Aşa te prezinţi ca o persoană care poate avea orice şi oricând.


Distribuie
..