Cât de UŞOR poate fi minţit un BĂRBAT în funcţie de zodie

Distribuie

Când este vorba de minciuni este foarte dificil, fie spui adevărul de la început, fie minţi cu precizie, astfel încât să ajungi să crezi acea minciună. Cât de uşor poate fi minţit un bărbat însă, veţi afla din acest articol.

Berbecul este o zodie de foc. Se aprinde repede, este foarte încrezător în forţele proprii şi este poate mult prea sigur pe el. Pe berbec vei reuşi să îl minţi doar manipulându-l, trebuie să îi găseşti punctele slabe şi să punctezi acolo, forţându-l într-un fel sau altul să-ţi creadă minciuna.

Taurul este amantul perfect, o zodie plină de pasiune, puternică şi armonioasă. Nu îţi vei dori să minţi un taur, căci atunci când o faci, va trebui să o faci cu toată încrederea, să îţi susţii minciuna până la capăt, dacă te-a prins, nu va da înapoi.

Gemeni. Este foarte greu să minţi un geamăn, este o zodie de aer, are abilităţi de manipulare şi de citire a persoanelor din jur, doar cu o privire te poate face să îţi recunoşti vina. Însă atunci când totuşi decizi să minţi un geamăn, trebuie foarte multă daruninţă şi inteligenţă, pentru al putea minţi. Fiind foarte inteligent este foarte probabil ca acesta să îşi dea seama de intenţiile tale, nu ceda până la capăt.

Rac. Racul este naivul în persoană. Fiind atât de sociabil, încrezător, înţelegător cu ceilalţi încât îţi va mânca din palmă. Pe rac nu trebuie să îl manipulezi, orice i-ai spune o va lua ca de bună şi te va crede cu siguranţă. Dacă totuşi te-a prins cu minciuna, racul te va ierta fiind o zodie foarte sufletistă, plină de compasiune şi bunătate.

Leu. Leul poate parea un dur, fiind o zodie puternică, o zodie de foc, te poate intimida cu siguranţa de sine pe care o emană. Trebuie să apelezi la punctele lui slabe, să te foloseşti de ele înainte să-ţi expui minciuna.

Fecioara. Cei din zodia fecioară sunt inclinaţi spre realism, spre perfecţionism, spre dorinţa de evoluare continuă. Ai grijă dacă ai mai minţit o fecioară şi te-a prins. Îţii poate lăsa impresia că te crede doar pentru a ieşi el în câştig din toată combinaţia.

Săgetătorul este o persoană foarte deschisă, îi place natura, este pozitiv, are abilitatea de a răspândi buna dispoziţie. Ai grijă atunci când încerci să minţi un săgetător să o spui sub formă de glumă, din care să capteze el ce doreşte, dar ai grijă să o faci ca la carte.

Capricornul este materialistul în persoană. Iubeşte banii, luptă pentru obţinerea lor, crede că suferinţa îl va face mai puternic, deci este foarte uşor să îl minţi, încearcă să nu aduci în discuţie banii atunci când te decizi să îl minţi, chiar dacă te va crede este posibil să se îndepărteze de tine punând pe primul plan banii.

Vărsătorul este prietenul şi partenerul perfect. Datorită devotamentului sau faţă de prietenii lui, partenerul şi familiei lui este foarte uşor de manipulat şi minţit. Este o zodie modernă, mereu în trend, te poţi cu uşurinţă folosi de calităţile lui pentru a putea să obţii ce doreşti.

Peşti. Cel din zodia peşti este credulul în persoană, te va crede de la prima până la ultima minciună indiferent de cât de pricepută eşti în arta minciunii. Este un sensibil, un grijuliu şi un drăguţ, deci foarte naiv prin definiţie.

sursa: lyla.ro


Distribuie