Cât de mult RĂU pot face femeilor bărbaţii cu organul sexual MARE. Iată cum să evitaţi problemele

Distribuie

Mărimea penisului, deşi majoritatea bărbaţilor cred cu totul altceva, contează doar într-o măsură foarte mică. Penisul mare este preferat doar de un procent mic de femei, iar bărbaţii care sunt mândri de mărimea organului lor sexual, riscă să îşi rănească iubita în timpul sexului.

Potrivit unui studiu realizat în Franţa, mărimea preferată de majoritatea femeilor, este de 15-16 centimetri în stare erectă. Deci, bărbaţii care au penisul în stare erectă mai mare de 16 centimetri sunt aceia care riscă să cauzeze de multe ori dureri partenerelor.

Cele mai întâlnite leziuni

Bărbaţii cu penisul mare riscă să cauzeze leziuni în interiorul vaginului partenerei. După un contact sexual agresiv, pereţii interiori ai vaginului femeii pot să sufere leziuni care să cauzeze sângerări.

Aceste sângerări pot duce de multe ori la infecţii iar problema poate degenera în cel mai urât mod posibil.

De asemenea, bărbaţii cu penisul mare pot cauza leziuni anale femeilor, în cazul în care acestea fac sex anal.

În acest caz leziunile pot fi nu doar la nivelul sfincterului, ci şi la nivelul intestinului. Au fost şi cazuri în care unele femei au avut nevoie de intervenţii chirurgicale.

În al treilea rând, femeile pot să sufere leziuni la gură, după un contact sexual oral, iar ceste leziuni se pot transforma în herpesuri. Şi bărbaţii pot fi muşcaţi din greşeală sau zgâriaţi pe penis.

Pentru a evita momentele neplăcute, bărbaţii cu penisul mare ar trebui să respecte o listă de reguli.

Iată despre ce este vorba:

1. Folosiţi lubrifiant

2. Evitaţi sexual anal şi poziţia “pe la spate”

3. Faceţi sex în poziţii permisive

4. Nu vă grăbiţi, astfel încât partenera să fie destul de excitată.


Distribuie