Cât de IMPORTANT este pentru un bărbat ca iubita lui să fie VIRGINĂ. Află subtilităţi din mentalitatea lui

Distribuie

În ziua de astăzi nu prea mai există bărbaţi care să pună condiţia ca partenera să fie virgină. Cu toate acestea, prestigiul iubitei în grupul social al bărbatului este foarte important. Principalul motiv pentru care unii bărbaţi încă îşi doresc o femeie virgină pentru o relaţie serioasă îl reprezintă ideea că bărbatul trăieşte sexul instinctiv, iar femeia, raţional.

Pe timpuri era de la sine înţeles că o femeie trebuie să fie virgină atunci când se mărită, acum însă astfel de aşteptări sunt nefondate, iar bărbaţii cunosc foarte bine acest lucru.

Bărbaţii, mulţi dintre ei, nu prea mai vor să se însoare. Chestia cu virginitatea e un pic demodată, viţa sexuală a evoluat mult de la momentul în care această stare  era obligatorie pentru fondarea unei căsătorii. Bărbaţii nu-şi mai fac iluzii, dar totuşi, ţin mult la ce spun cei din jur despre iubita lor.

Cei mai mulţi ştiu că orice femeie, datorită evoluţiei chirurgicale, poate fi din nou virgină şi nu se mai gândesc atâta la acest lucru.

Căsătoria este o afacere a celor care se apropiede vârsta de 30 de ani. E greu de imaginat astăzi că un bărbat îndrăgostit de o femeie care are între 25 şi 30 de ani poate avea astfel de aşteptări nerealiste.

Bărbaţii sunt foarte conştienţi şi ştiu că doar dacă vor avea noroc, vor întâlni o virgină. Ei acceptă cu uşurinţă doi, trei parteneri de sex în trecutul unei femei, dar cu o condiţie: să fi făcut sex din dragoste cu aceştia, nu pur şi simplu.
Unii bărbaţi asociază o femeie virgină cu iubirea vieţii lor şi pot considera virginitatea unul dintre argumentele pentru care ea îi este suflet pereche. Paradoxal însă, relaţia începută cu o femeie virgină are un viitor mai nesigur decât cea cu o femeie care a a avut la activ câţiva parteneri de sex.  


Distribuie
..