Cât de complexat este IUBITUL tău în pat, în funcţie de ce ZODIE este

Distribuie

Bărbaţii au foarte multe aşteptări atunci când vine vorba de sex şi nu de puţine ori le place să le fie gâdilat orgoliul şi să fie lăudaţi pentru performanţele lor de nota 10. Însă, nici ei nu pot fi perfecţi în pat, aşa că putem vorbi despre un barem de corectare. Foarte mulţi dintre ei au diferite complexe, ceea ce îi împiedică să se ridice la cele mai înalte standarde. Află ce complexe are iubitul tău în pat, în funcţie de ce zodie este.

Berbec

Bărbatul născut în zodia Berbec este genul care mereu este grăbit să obţină o partidă de sex, ceea ce îl face de cele mai multe ori „să te ia pe sus” la propriu, scrie bzi.ro.  Ceea ce îl deranjează foarte mult este faptul că nu reuşeşte să prelungească actul sexual şi astfel partidele de sex se termină mult prea repede. Ajunge foarte repede la orgasm şi tocmai de aceea, de foarte multe ori, poate părea lipsit de experienţă.

Taur

Taurul este un adept al sexului, el trăieşte pentru asta şi vrea să exceleze mereu. Singurul lui complex este faptul că-i lipseşte imaginaţia şi tocmai de aceea partidele de sex cu el ar putea deveni destul de plictisitoare. De cele mai multe ori se axează asupra aceleiaşi poziţii, cum ar fi cea a misionarului, şi foarte rar va avea idei noi. 

Gemeni

Bărbatul născut în zodia Gemeni are foarte multe fantezii şi parcă timpul nu i-ar mai ajunge pentru a le pune pe toate în practică. Singurul lui complex este faptul că, de cele mai multe ori, dă dovadă de prea multa maturitate în pat şi uita să se piardă în moment. Aşadar, ar trebui sa înveţe să fie mai puţin capricios şi să se bucure chiar şi de lucrurile mărunte.

Rac
Bărbatul Rac este cel mai emotiv în pat, el se implică foarte mult sentimental şi are nevoie de încredere totală în partenera sa pentru a se putea desfăşura în voie. Acesta este şi cel mai mare complex al său, pentru că îl împiedică să se bucure de o partidă grozavă de sex şi de cele mai multe ori se ajunge la câteva scenarii tragice.

Leu

Bărbatul născut în zodia Leu este obsedat de mărimea penisului său şi singurul lui complex este legat de acest subiect. El vrea să fie lăudat pentru performanţele sale în pat şi vrea să fie apreciat la maximum. Este cel mai bun amant, atât timp cât îi oferi cele mai intense partide de sex. Aşadar, dacă ai de-a face cu un Leu, trebuie să te ridici la nivelul său.

Fecioară

Bărbatul născut în zodia Fecioara nu refuză o partidă bună de sex. El se poate implica foarte uşor în relaţii de lungă durată, dar nici nu ar refuza o aventură de o noapte. Singurul lui complex este legat de teama de ceea ce urmează după partidele de sex, este conştient că nu toate duc la ceva bun şi tocmai de aceea, de cele mai multe ori, îşi ia prea multe măsuri de precauţie.

Balanţă

Bărbatul născut în zodia Balanţă este obsedat să-şi planifice fiecare partidă de sex până la cel mai mic detaliu. Nu-i place sexul spontan şi tocmai de aceea atmosfera în care se petrece toată această activitate trebuie să fie una primitoare. Singurul lui complex este faptul că îl inhibă spontaneitatea.

Scorpion

Bărbatul născut în zodia Scorpion este un adept al sexului şi este obsedat de nevoia de a-şi satisface partenera. De cele mai multe ori uită de plăcerile proprii, tocmai pentru a te face să devii dependentă de el. Singurul lui complex este legat de performanţă, daca nu te aduce la orgasm, să fii sigură că nu se va simţi prea sigur pe el.

Săgetător

Bărbatul născut în zodia Săgetător este obsedat de varietate şi tocmai de aceea infidelitatea nu îi este străină. Însă, este dispus să facă foarte multe lucruri în numele sexului şi mereu va încerca să-şi ducă partenera pe cele mai înalte culmi ale plăcerii. Singurul lui complex este legat de faptul că, de cele mai multe ori, nu îi sunt înţelese preferinţele sexuale şi nu reuşeşte să ajungă la un punct comun cu partenera.

Capricorn

Capricornul pune foarte mare preţ pe sex, este genul mai conservator în pat şi de aici pornesc şi o serie de complexe ale sale. Şi-ar dori să poată ieşi mai des din rutină şi să încerce lucruri noi. Însă, pentru a reuşi acest lucru, Capricornul are nevoie de foarte mult sprijin din partea partenerei.

Vărsător

Bărbatul născut în zodia Vărsător este, poate, printre cei mai buni bărbaţi atunci când vine vorba de imaginaţia sexuală. El are foarte multe fantezii şi este mereu dornic să le pună în practica. Singurul lui complex este legat de faptul ca, de cele mai multe ori, este lipsit de afecţiune şi de intimitate.

Peşti

Bărbatul născut în zodia Peşti nu dispune de foarte multă energie sexuală şi de aici pornesc şi o serie de complexe ale sale. Şi-ar dori să fie ceva mai dinamic în timpul actului sexual, însă mereu se rezumă la sex pasional. Dacă te atrage acest gen de sex, acest lucru în mod sigur nu ar mai fi o problemă pentru niciunul dintre voi.


Distribuie
..