Care este punctul G la bărbaţi şi cum poţi ajunge la el

Distribuie

Nu doar femeile se pot lăuda cu plăcere nemaipomenită în timpul actelor sexuale – în doi sau solo – punctul G nu „aparţine” doar femeilor, ci şi bărbaţii au unul. Află mai multe despre această zonă erogenă misterioasă şi cum îi poţi oferi partenerului tău orgasme de neuitat.

Ce este punctul G al bărbaţilor

Nu mulţi bărbaţi cunosc existenţa acestui „punct” special al corpurilor lor… mai mult pentru că este destul de ascuns. Numele de punct G este mai comun decât cel de punct P – litera P provenind de fapt de la prostată, scrie unica.ro. Aceasta este responsabilă în mare de producţia lichidelor seminale şi este şi una dintre cele mai sensibile zone erogene ale sale.

Cum îţi poţi stimula punctul G sau prostata

Un moment potrivit în care să încercaţi stimularea punctului G este atunci când îi faci sex oral. Astfel, este mai relaxat şi tu ai putea ajunge mai uşor la glandă. Mai întâi începe cu un masaj senzual în zona anală, iar când sunteţi amândoi pregătiţi să treceţi la pasul următor, nu uita să foloseşti mult lubrifiant. 

Câteva sfaturi pentru o experienţă mai bună

Ar trebui să ţii cont de anumite lucruri atunci când vrei să încerci o astfel de experienţă cu iubitul tău. În primul rând, trebuie să ai la îndemână şi să foloseşti mult lubrifiant, ca partenerul tău să nu aibă dureri atunci când îţi introduci pentru început degetul. Ar mai trebui să fii atentă şi la unghiile tale – ca să nu îl zgârii şi să îl răneşti, unghiile tale al trebui să fie scurte şi bine pilite, fără colţuri ascuţite. Poţi pune un prezervativ pe deget înainte.


Distribuie