Când și DE CE bărbații NU vor SEX

Distribuie

Se spune că bărbaţii vor tot timpul sex şi că se gândesc foarte des la asta. Există, însă, şi momente în care ar face orice altceva şi nu ai nicio şansă să-i ademeneşti în aşternut. Vezi când nu vor bărbaţii sex şi de ce.

Când este foarte obosit sau stresat
Oricât ar fi bărbaţii de plini de chef, oboseala face victime chiar şi printre cei mai viguroşi. Dacă a avut o zi grea la serviciu, poate ai ceva şanse, dar dacă tocmai a venit dintr-o tură dublă şi a mai reparat şi ceva la maşină, să nu te aştepţi la prea multă acţiune, scrie unica.ro.
După ce s-a masturbat
Dacă a apucat să se simtă bine de unul singur, are nevoie de ceva timp să „reîncarce instalaţia”. După masturbare este unul din puţinele momente în care chiar nu are cum să o ia de la capăt imediat. Asta nu înseamnă că nu o să-i pară rău că s-a grăbit, sau că nu te poate satisface în alte feluri.
După ce a fost lovit între picioare
Dacă v-aţi jucat prin pat şi l-ai lovit din greşeală, nu te aştepta să mai aibă vreun chef de hârjoneală serioasă.
Durerea din testicule este atât de intensă, încât nu vrea decât să stea chircit şi să strige după mama.
Când are probleme cu stomacul
Dacă este deranjat la stomac, numai de sex nu are chef. De fapt, chef s-ar mai găsi, dar, dacă baia nu este destul de aproape de dormitor, aveţi o problemă „logistică”.
Când este gripat
O durere de cap sau o febră uşoară nu sunt o problemă, deoarece bărbaţii sunt rezistenţi şi viaţa lor sexuală foarte activă este prioritară.
Dar când are gripă şi fiecare oscior din corpul lui doare, iar de respirat nici nu se pune problema, lupta este pierdută. Mai bine îi faci un ceai, deoarece „aspirina săracului” funcţionează doar la răceli, nu şi la viroze.
Când a băut prea mult
Un pic de alcool poate să-i facă pe bărbaţi chiar mai dornici decât de obicei, dar prea mult alcool îi face incapabili să mai presteze în dormitor.
Dacă a băut tărie la o petrecere şi abia se mai ţine pe picioare, slabe sunt şansele ca alte părţi ale lui să fie mai …verticale.
În plus, dimineaţa se va trezi cu o mahmureală cruntă, aşa că mai bine mai aştepţi 24 de ore până să-ţi faci speranţe. E o cauză pierdută.


Distribuie
..