Calităţile organului SEXUAL masculin, care îl fac PERFECT

Distribuie

În ciuda a ceea ce cred bărbaţii, femeile nu îşi doresc neapărat un organ sexual mare. Altele sunt calităţile pe care le atribuie ele organului genital al bărbaţilor.

De ce nu contează mărimea

Punctul G, cea mai erogenă zonă a unei femei, se află la numai cinci centrimetri de la intrarea în vagin, deci şi un penis d enumai şapte centimetri poate oferi un orgasm de neuitat –evident, cu condiţia ca posesorul să ştie cum să-l folosească.

Ce îşi doresc de fapt femeile

Un penis cu gland mare. Glandul, „capul” penisului, este cel care stimulează cel mai bine punctul G şi cu cât este mai mare, cu atât mai bine.

Un penis cu circumferinţă mare. Intrarea vaginului este de asemenea o zonă foarte erogenă, care dă senzaţii plăcute atunci când este stimulată corespunzător. Iar pentru asta este nevoie de un penis cu circumferinţă cât mai mare. Deci nu contează lungimea, ci… grosimea.

Un penis curbat în sus. Punctul G este localizat pe peretele anterior al vaginului, deci dacă penisul este uşor curbat în sus, în timpul penetrării va „lovi” chiar acest perete oferind o stimulare perfectă pentru punctul G.


Distribuie
..