BUZELE dezvăluie SECRETELE lui. Află-le şi tu

Distribuie

Orice detaliu al corpului său „vorbeşte” despre el. Cum îşi aranjează părul, dacă îşi rade barba sau nu şi chiar forma buzelor. Află mai multe detalii despre el analizându-i buzele.

Buze ovale

Sunt scurte, dar destul de cărnoase cât să arate ca un mic oval pe faţa sa. Bărbaţii cu buzele de această formă, spun cei care le-au analizat buzele în profunzime, sunt plini de energie şi într-o continuă căutare. Ce caută nici ei nu ştiu sigur, dar să te pregăteşti – este tare nestatornic, notează unica.ro.

Buze cu colţuri lungi

Nici subţiri, nici groase, dar colţurile sunt lungi, astfel că gura pare mare. Este genul de bărbat căruia îi pasă mai mult de cariera lui şi de imaginea proprie decât de femeia din viaţa sa. Vorbeşte mult despre sine şi se laudă cu toate câştigurile sale financiare – de obicei are un fler nemaipomenit când vine vorba de făcut bani.

Buze frumos desenate, în formă de inimă

Chiar şi buzele spun asta – este un romantic desăvârşit care îţi va face mereu surprize dulci. Dar se aşteaptă ca şi tu să vii cu astfel de gesturi, măcar din când în când. „Siropos” este stilul lui de a iubi, însă nu te gândi că odată cucerit este doar al tău. El ar vrea să-şi împărtăşească romantismul cu mai multe femei frumoase…

Buze foarte pline

Un bărbat cu o gură surprinzător de… „botoxată”, însă în care poţi avea încredere. Este altruist şi te poţi baza pe el, este genul care îşi iubeşte şi familia şi cariera şi reuşeşte să le echilibreze pe toate. La prima vedere este perfect, însă câtodată poate avea probleme grave cu încrederea în sine.

Buze subţiri

Un bărbat care va fi permanent un copil, nu a reuşit să se maturizeze, dar nici nu vrea să facă acest lucru. Îi place să se joace cu orice domeniu din viaţa sa, inclusiv când vine vorba de partenerele sale.


Distribuie
..