Bărbat sau copil? Află cât de matur sau imatur este, în funcţie de ZODIE

Distribuie

De cele mai multe ori bărbaţii sunt imaturi şi se comportă contrar aşteptărilor noastre, fără să se gândească la consecinţele faptelor lor. Dacă îţi doreşti o relaţie stabilă, cu un bărbat suficient de matur încât să-şi ia un angajament şi să-ţi ofere acele lucruri care te fac fericită, este foarte important să ştii cu cine ai de-a face.

Afla cât de matur este iubitul tău, în funcţie de zodia în care s-a născut:

Berbec

Berbecul este numit şi „copilul zodiacului”. Atunci când iubeşte este foarte entuziasmat, dar nu ştii cât timp va dura relaţia cu el. Se plictiseşte repede şi este foarte iresponsabil atunci când ia decizii, scrie lifestyle.bzi.ro

De multe ori se aruncă cu capul înainte, apoi îşi dă seama de consecinţe. Foarte greu te înţelegi cu el atunci când vede ceva ce îşi doreşte foarte mult, tocmai de aceea trebuie să te comporţi cu el ca şi cum te-ai comporta cu un copil: cu multă răbdare.

Taur

Taurul este un veritabil domn, este foarte matur şi conştient de faptele sale. Pe el te poţi baza oricând. Se gândeşte de două ori înainte de a face o mişcare şi este conservator de felul său.

Este pregătit pentru un angajament şi ştie cum să facă o femeie să se simtă specială. Pe un Taur te poţi baza oricând, trebuie doar să-l tratezi cu respect.

Gemeni

Bărbatul născut în zodia Gemeni este cel mai bun partener de joacă. Este unul dintre cei mai imaturi nativi ai zodicului şi de cele mai multe ori este iresponsabil.

Îşi pune propriile interese şi dorinţe pe primul plan şi de cele mai multe ori te vei trezi că a luat o decizie pentru amândoi, fără ca tu să fi ştiut. Se lasă foarte uşor dus de val şi este foarte posibil să se plictisească repede de tine, mai ales dacă-i impui anumite reguli.

Rac

Bărbatul Rac îşi doreşte o familie şi este potrivit pentru rolul de tată şi soţ. Deşi de cele mai multe ori se comportă precum un copil de generală atunci când este îndrăgostit, este foarte serios când vine vorba de responsabilităţi.

Pune binele întregii familii pe primul plan şi nu face nimic fără să te consulte şi pe tine. Singurul aspect negativ este că are nevoie de foarte multă atenţie pentru a rămâne implicat într-o relaţie.

Leu

Leul este foarte egoist şi încăpăţânat, tocmai de aceea am putea spune că este imatur într-o relaţie. Preferă să-şi pună propriile interese şi dorinţe pe primul plan şi foarte rar cedează pentru a-şi mulţumi partenera.

Consideră că totul i se cuvine, că doar este stăpân. Va accepta să-şi ia un angajament doar dacă va fi sigur că veţi fi împreună doar la bine, nu şi la rău.

Fecioară

Bărbatul Fecioară este foarte matur şi foarte dispus să-şi ia un angajament. Pentru el planurile de viitor sunt esenţiale, este foarte calculat, responsabil şi de încredere în majoritatea situaţiilor.

Analizează totul în cele mai mici detalii şi obişnuieşte să critice. Unui bărbat născut în această zodie îţi va fi foarte greu să-i faci faţă, tocmai de aceea trebuie să te gândeşti dacă eşti pregătită să te ridici la înălţimea aşteptărilor lui.

Balanţă

Bărbatul Balanţă este imatur cănd trebuie să ia decizii importante şi întotdeauna se va baza pe tine să „conduci” treburile familiei. Este indecis, superficial şi nu-i plac situaţiile în care este pus la colţ.

Dacă eşti în tatonări cu el, nu-l presa să ia o decizie în privinţa voastră. Vei fi uimită cât de repede va da bir cu fugiţii.

Scorpion

Scorpionul este un partener loial şi matur, va face tot posibilul să te mulţumească şi să fie bine pentru amândoi. Este capabil să înveţe din greşeli şi să renască din propria cenuşă.

Te poţi baza pe el în orice situaţie şi să fii convinsă că nu îţi va lipsi nimic. Nu trebuie decât să fii sinceră cu el pentru a nu-l face să intre la suspiciuni.

Săgetător

Este un bărbat independent, care se poate descurca foarte bine pe cont propriu. Are un comportament oscilant, fiind uneori matur şi alteori exasperant de copilăros.

Poate face un angajament însă nu ştie cum să se comporte în anumite situaţii. De cele mai multe ori va face ceea ce vrea, decât ceea ce trebuie.

Capricorn

Bărbatul Capricorn poate părea, de cele mai multe ori, imatur. Este foarte inventiv şi original atunci când doreşte să obţină un bun material, însă într-o relaţie este novice. Este supărăcios, rebel şi doreşte să fie pus pe primul loc.

Vărsător

Şi-a format o obsesie din a avea mereu dreptate şi tocmai de aceea bărbatul Vărsător poate părea, de cele mai multe ori, imatur.

Este foarte inventiv şi original atunci când doreşte să obţină un bun material, însă într-o relaţie este novice. Este supărăcios, rebel şi doreşte să fie pus pe primul loc.

Peşti

Deşi are un comportament oscilant din punct de vedere sentimental, bărbatul Peşti nu se va maturiza niciodată complet.

Este leneş şi indecis şi de foarte multe ori se va folosi de slăbiciunile tale pentru a obţine anumite lucruri. Are nevoie de o femeie care să-l domine şi să-l ţină cu capul pe picioare.

 

 


Distribuie
..