Bărbaţii vor să cunoşti aceste secrete. AFLĂ-LE

Distribuie

Iubitul tău a crescut ca un om om tradițional, statornic? Dacă este așa, iata 5 secrete care îţi vor îmbunătăţi relaţia, fără a încerca să vorbeşti despre asta.

Răspunsurile lui, la întrebările tale, vor dezvălui cum se simte și vă vor aduce mai aproape unul de celalalt.

Bărbaţii spun „Te iubesc”, cu acțiuni!

Unii oameni preferă să-şi arate sentimentele prin acțiuni, mai degrabă, decât prin cuvinte.Iubitul tău poate spune „Te iubesc ” prin ajustarea, repararea lucrurilor prin casă, tăierea gazonului, sau chiar ducerea gunoiul, orice ar face din lumea ta, un loc mai bun.

Ascultă cu adevărat

Când asculţi pe cineva vorbind, probabil vei interveni în discuție cu un „da”, sau ” înţeleg”, ocazional. E felul tău de a spune, „Te ascult.”Dar unii bărbaţi nu fac acest lucru. Doar pentru că un om nu spune nimic, nu înseamnă că nu te ascultă. Pot prefera să asculte în liniște și să se gândească la ceea ce spui.

Activitățile comune formează legături

Bărbaţii îşi consolidează relaţiile prin activităţile comune pe care le au cu partenerele lor, mai mult decât prin schimbul de gânduri, sau sentimente. Pentru mulţi bărbaţi, activități precum: sportul sau sexul, îi fac să se simtă mai aproape de partenerele lor.

Bărbaţii au nevoie de timp pentru ei înșiși

Activitățile comune sunt importante, dar bărbaţii au nevoie de timp pentru ei înșiși . Dacă iubitului tău îi place să se bucură de golf, grădinărit sau de antrenamentul la sala de sport, încurajează-l. Continuarea hobby-urilor lui,îţi permit şi ţie să ai puţin timp liber.

Bărbaţii învaţă de la taţii lor

Dacă vrei să știi cum va acționa iubitul tău într-o căsnicie, priveşte-l pe tatăl lui. Studiază care este relaţia între ei şi cum se raportează soţiei. Astfel, vei prezice modul în care îşi va trata viitoarea soţie.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..