Bărbaţii preferă femeile puternice. Află de ce?

Distribuie

Cel mai tare afrodisiac pentru bărbaţii de azi este puterea unei femei. Perioadele în care bărbaţii îşi doreau alături femei de casă sunt de domeniul trecutului – minţile lor sunt sucite acum de femei puternice, directoare sexy sau chiar scorpii.

Un prim motiv pentru care bărbaţii iubesc o femeie cu un astfel de caracter este faptul că alături de ea, niciodată  nu se va plictisi. Cu un astfel de comportament îl vei provoca, însă nu încerca să îl controlezi şi nu-l  impune la nimic, lasă-l să îşi exprime şi el singur gândurile şi opiniile.

Meryl Streep declară într-un interviu că singurul personaj interpretat de ea, de  care bărbaţii s-au îndrăgostit a fost nimeni alta decât Miranda Priestly, sefa avidă de putere din „Diavolul se îmbracă de la Prada”.

„Chiar dacă în trecut o femeie puternică era vazută ca o ameninţare, în prezent este mult mai probabil ca bărbaţii să găsească un personaj ca Miranda mult mai interesant şi atrăgător”, explică psihologul  Chris Blazina

Aşadar, cine sunt scorpiile şi de ce aleargă bărbaţii după ele?  Definiţia scorpiei, cu siguranţă nu are o conotaţie negativă. În contextul prezent, ea  este o femeie puternică, care ştie ce vrea, e sigură pe sine şi  se descurcă fără ajutor .

Totuşi, de ce scorpiile sunt preferatele bărbaţilor?  Ce au ele şi „fetele bune“   ar trebui să le înveţe?

–  Au demnitate, mândrie şi ştiu ce vor de la viaţă

Pentru că nu strigă: „alege-mă pe mine!“, nu fac eforturi disperate să îi seducă şi nu  îi cicălesc . Sunt sigure pe ele şi ştiu să fie fericite nu doar pentru ei, în prezenţa sau datorită lor. Nimic nu este mai putin atractiv pentru un barbat decat o femeie dependenta, lipsită de dorinţe şi „pretenţii“, care este uşor de mulţumit.

–        Nu sunt disponibile tot timpul

Nu-i caută, nu-i aşteapă, nu-i vânează. Nu îşi schimbă planurile, interesele, pasiunile, nu renunţă la prieteni şi la viaţa lor pentru a o trăi pe a lui..

–         Nu sunt perfecte

Doamna perfidă ştie că nu e necesar să fie perfectă pentru a menţine viu interesul bărbaţilor, ci trebuie să fie doar interesantă. Perfecţiunea oboseşte, plictiseşte şi sperie. A fi prea agreabilă poate echivala cu pierderea concursului de „frumuseţe“ şi cresterea riscului de a rămâne  singură.

–        Nu au nevoie de complimentul  bărbatului pentru a se simţi frumoase.

Femeile puternice  ştiu că nu e nevoie să facă  pe plac barbatului pentru a-i cuceri inima. Ele nu joacă după cum li se cantă.

–        Nu sunt jucarii sexuale ale barbatului.

Scorpia stie că excitaţia bărbatului atinge apogeul în prezenţa unei femei care ştie să-şi satisfacă propriile fantezii, iar principala lui preocupare va deveni „cum să o fac sa fie interesată de mine?“, in loc de „cum să o fac să se culce cu mine?“.

–        Ştiu sa fie enigmatice.

Bărbaţii sunt curioşi, iar scorpiile ştiu că arta seducţiei implică o aparenţa evazivă, mai ales la începutul relaţiei, motiv pentru care se lasă descoperite încetul cu încetul.

–        Gândeasc cu propriii neuroni.

În vocabularul scorpiilor nu există replici de genul :  „desigur, iubitule, cum zici tu, doar ştiu că ai întotdeauna dreptate“. Lipsa ta de opinie îl face să-şi piardă respectul făţa de tine şi îl plictiseşte.

feminis.ro.


Distribuie
..