Bărbaţii NU se tem de CĂSĂTORIE

Distribuie

Există ideea că bărbaţii se tem de căsătorie. O serie de emisiuni, filme sau promovarea unor situaţii în care bărbaţii se dovedesc nestatornici şi lipsiţi de interes faţă de instituţia căsătoriei, au contribuit la perpetuarea mitului că bărbaţii nu agrează idea de a fi căsătoriţi sau, mai rău, că se tem de căsătorie.

Realitatea este exact pe dos. Bărbaţii nu doar că nu se tem de căsătorie, dar consideră că acesta este cel mai important eveniment din viaţa lor. Acestea sunt datele unui studiu care după ce a chestionat 20.000 de bărbaţi a ajuns la concluzia că nu se tem, nici nu fug şi nici nu ezită când este vorba despre căsătorie, notează femeia.ro.

Rezultatele studiului au dovedit că 95% dintre bărbaţi văd căsătoria ca fiind scopul vieţii lor, în timp ce 92% au declarat că respectă instituţia căsătoriei şi consideră normale şi necesare rigorile acesteia.

Totodată, acest studiu a dezvăluit faptul că 36% dintre bărbaţi consideră că cea mai importantă trăsătură a partenerului de viaţă este loialitatea acestuia faţă de partener.

Nici detaliile legate de necesitatea unor contracte prenupţiale nu sunt o necesitate când vine vorba despre căsătorie, doar 8% dintre cei chestionaţi considerând că este foarte important ca viitoarea soţie să semneze un contract prenupţial.

Una peste alta bărbaţii nu se tem de căsătorie, dar se gândesc mult înainte de a lua această decizie, de cele mai multe ori mai mult decât o fac femeile. 

Cei mai mulţi dintre cei chestionaţi au spus că perioada aşa numită a căsătoriei de probă este foarte necesară, 85% spunând că acestă etapă este necesară şi utilă. 

 


Distribuie
..