Au sau nu nevoie bărbaţii de FEMEI FRMOASE? Vezi ce spun rezultatele unui studiu

Distribuie

Se spune că bărbaţii se îndrăgostesc de ceea ce văd. Asta însă nu înseamnă că îşi ales partenere frumoase. Cel puţin asta demonstrează un studiu la care au participat 1.000 de bărbaţi şi femei a scos la iveală faptul că 88 la sută dintre bărbaţi se simt intimidaţi de ideea de a se dezbrăca în faţa unei femei cu un corp perfect.

Conform sondajului, 50 la sută dintre subiecţi sunt de părere că actriţa Scarlett Johansson posedă corpul ideal, pentru că are talia subţire şi fesele mari. 

Aceasta este urmata în top de Beyonce, care îndeplineşte aceleaşi criterii fizice.

Doar 6 la sută dintre participanţii la sondaj au declarat că femeile slabe sunt mai dorite şi doar 3 la sută doresc să o vadă pe Victoria Beckham goală. Bărbaţii îşi apreciază mai puţin corpul, 87 la sută dintre aceştia spunând că seamănă cu actorul David Brent, din serialul „The Office”, sau cu fotbalistul britanic Wayne Rooney, scrie efemina.ro.

Potrivit Lisei Smosarski, editor al revistei „More”, cea care a întreprins studiul, „unii bărbati sunt intimidaţi de femeile cu corp superb şi găsesc că este dificil să discute cu ele sau să se dezbrace în faţa lor. Adevărul este că bărbaţii sunt fericiţi cu femeile obişnuite”, a adăugat editorul.


Distribuie
..