Atinge-ţi IUBITUL în aceste zone şi îl vei EXCITA la maxim în timpul sexului

Distribuie

Ca şi femeile, bărbaţii sunt incitaţi la maxim dacă sunt atinşi în anumite zone erogene, şi aici vorbim nu doar de organele denitale, ci şi de alte părţi ale corpului. Mângâierile tandre în timpul preludiului sunt foarte importante şi îi aduc trăiri de neuitat pentru un bărbat, de altfel cum şi pentru o femeie.

 Pentru a-l face să se simtă dorit şi pentru a-l satisface pe iubitul tău, îţo descoperim care sunt punctele erogene de pe corpul partenerului tău.

Pielea
Pielea este cea mai de bază zonă erogenă, care excită pe ambi  parteneri. De aceea, este foarte important să daţi atenţie masajul şi mangaierilor care cresc temperatura, la propriu, ajutând sangele să circule în zone slab irigate, care nu primesc, de regula atentie.

  Gâtul
Eşti cutreierată de fiori când te sărută  sau doar te atinge pe gât? Bărbaţii la fel sunt excitaţi dacă sunt sărutaţi în acea zonă, asta pentru că este o zonă împânzită de terminaţii nervoase, aşa că orice atingere îl va încinge cât ai clipi.

Urechea
Alintă-l cu cuvinte fierbinţi  şoptite la ureche şi instant vei vedea ce reacţie va avea. Poţi continua printr-o uşoara muscătură de lobul urechii, linii trasate de-a lungul marginii exterioare a pavilionului şi atingeri în zona din spatele urechii cu mâna în timp ce îl săruţi.

  Antebraţul
Atinge-i insistent antebraţul pentru a-l electriza instantaneu. Masează-i mâinile şi insistă în zona antebraţului, trasând linii cu unghiile pe pielea sensibilă.

  Picioarele
Va rămâne surprins de acest gest, însă cu siguranţă îl va excita dacă îi vei face un masaj al picioarelor. În zona călcâiului exista caâeva puncte care în reflexoterapie sunt folosite pentru intensificarea excitaţiei sexuale, aşa că aplică presiune în zona respectivă pentru a-l incinge şi mai tare.

  Posteriorul
  Mângâierile în această zona îi vor stârni o gamă largă de sentimente, mai ales fiindca este o zonă care nu se bucură de stimulare în mod obişnuit. Atinge-l în mod intesiv mai ales cand este aproape de ejaculare, astfel îi vei oferi nişte senzaţii care-i vor tăia răsuflarea.


Distribuie
..