Află dacă partenerul te iubeşte în funcţie de poziţia în care faceţi SEX

Distribuie

Ai remarcat care este poziţia sexuală în care iubitul tău adoră să faceţi dragoste şi pe care o preferă atunci când are orgasm? Dacă ai depistat-o, află că ea nu este decât o oglindire a sentimentelor sale pentru tine. În funcţie de poziţia pe care o preferă în cele mai intime momente cu tine, îţi poţi da seama dacă te iubeşte sau nu.

Poziţia linguriţă

În această poziţie staţi întinşi pe o parte, tu cu spatele la el. Dacă aceasta este poziţia lui preferată când faceţi dragoste, află că ai multe motive de bucurie! Poziţia îi permite să îţi simtă trupul foarte aproape de al lui şi să te cuprindă în îmbrăţişarea lui, deci e clar că te adoră şi vrea să te protejeze. În plus, poziţia îi permite să te atingă şi să te mângâie. Un semn bun este dacă îţi caută mâna, pentru a vă ţine de mână în timpul sexului. Este un gest senzual şi romantic.

Fii atentă însă! Din această poziţie nu există un contact vizual, iar tu eşti captivă în îmbrăţşarea lui şi nu ai multă libertate de mişcare. Cel mai probabil, iubitul tău tinde să te domine în restul relaţiei. Vrea să te ţină lângă el şi să te ocrotească, dar nu are suficientă încredere în viitorul vostru.

Poziţia femeia deasupra

Poziţia femeia deasupra ascunde câteva sentimente contradictorii. În sine, poziţia este una vulnerabilă pentru ambii parteneri. Tu stai deasupra lui şi eşti expusă privirilor sale, iar el îşi lasă plăcerea în mâinile tale, căci tu eşti cea care dictează mişcările. Din această poziţie el îţi oferă libertatea de a acţiona după cum îţi doreşti, astfel încât să atingi orgasmul. 

În cazul în care nu el stă degeaba, ci te atinge şi te trage spre el pentru a te săruta din când în când, înseamnă că nutreşte sentimente destul profunde. Nu doar că este îndrăgostit de tine, dar are şi o doză de admiraţie pentru tine, ce ţine ori de atracţia fizică, ori de ceva mai puternic. 

Ai grijă însă, dacă în timp ce stai deasupra mâinile sale sunt în permanenţă pe şoldurile tale, încercând să-ţi forţeze mişcările, astfel încât să primească stimularea pe care şi-o doreşte, fără să ţină cont de confortul tău, cel mai probabil este îndrăgostit de poziţia de sex.

Poziţia misionarului

Dacă aceasta este poziţia lui preferată e semn că acest bărbat caută să se apropie emoţional de tine în timpul sexului! Poziţia îi permite să se lipească de tine şi să te dezmierde cu săruturi. E semn clar de apropiere emoţională, mai ales dacă te priveşte în ochi. Poziţia îi permite mai ales să îţi vadă expresia feţei în momente atât de intime, lucru care îl poate incita foarte tare. 

Are şi o tendinţă de a te poseda, dacă îşi lasă uşor greutatea peste tine şi te imobilizează. Atracţia este la cote maxime între voi, mai ales dacă stă drept şi îţi aşează picioarele pe umerii lui. În plus, poziţia denotă că ţine la confortul tău, căci el depune tot efortul.

Poziţia doggie style

În cazul în care această poziţie se repetă negreşit în partidele voastre de sex, înseamnă că ai lângă tine un bărbat pasional, care preferă latura mai sălbatică a sexului. Aşadar, e posibil să te priveze de gesturi romantice în momentele de intimitate. Poziţia simbolizează supremaţie masculină şi supunere din partea ta. El te domină şi te urmăreşte cu privirea, în timp ce tu nici nu-l vezi, nici nu-l poţi atinge. Poziţia în sine nu indică existenţa unor sentimente profunde de iubire. Atracţia sexuală este însă acolo. 

În cazul în care iubitul tău schimbă poziţia, aplecându-se spre tine sau trăgându-te în sus, astfel încât să te poată atinge şi săruta, înseamnă că este dispus să investească şi sentimente, dar, momentan este prea îndrăgostit de sex şi adrenalină.

sursa: unica.ro.


Distribuie
..