Află ce îl dă de gol dacă e îndrăgostit, în funcţie de ZODIA lui

Distribuie

Toţi bărbaţii vor să pară duri şi insensibili, dar de fapt sunt într-o continuă încercare de a-şi ascunde sentimentele. Vezi mai jos cum poţi să îţi dai seama că un bărbat te place cu adevărat.

Atunci când bărbatul din scorpion este îndrăgostit de tine, nu se mai opreşte din complimente şi declaraţii de iubire, scrie romaniatv.net

Săgetător. Se interesează de tine mai mult decât ţi-ai imagina, tocmai pentru a încerca să te cunoască şi să te înţeleagă tot mai mult.

Capricorn. Nu prea se dă de gol atunci când este îndrăgostit, pentru că este foarte discret şi nu împărtăşeşte cu nimeni sentimentele pe care ţi le poartă.

Nativul din vărsător arată un interes exagerat atunci când este îndrăgostit. Nu scapi de el oriunde te-ai duce şi te trezeşti din senin că îşi face apariţia. 

Nativul din peşti este destul de ruşinos şi chiar dacă este îndrăgostit nebuneşte de tine, va încerca să ascundă acest lucru. Păstrează distanţa şi apelează la prieteni pentru a-ţi trimite mesaje siropoase.

Berbec. Nu ştie ce să mai spună sau să mai facă pentru a te da pe spate, laudele lui fiind de cele mai multe ori exagerate. 

Nativul din taur va încerca să îţi intre în graţii făcând compromisuri de orice fel. Ar renunţa la planurile lui pentru tine şi ar face orice i-ai cere.

Bărbatul din gemeni va deveni brusc interesat de pasiunile şi plăcerile tale, transformându-le în ale lui. Se va mula perfect după tine, ba chiar va fi o copie fidelă de-a ta.

Bărbatul din rac îţi va sări în ajutor oricând dacă este îndrăgostit de tine. 

Leu. Va încerca tot timpul să te bine dispună atunci când eşti tristă şi îţi va spune glume pentru a te face să uiţi de griji.

Toţi nativii din fecioară sunt exagerat de critici, aşa că dacă admiratorul tău nu are nimic de comentat la ceea ce faci sau spui, este un semn că te place cu adevărat.

Dacă nativul din balanţă dă semne de timiditate când se află în preajma ta, atunci clar nu vrea să dea greş faţă de tine.


Distribuie
..