Află ce gândește fără să îți spună! 3 SECRETE pe care bărbații le țin doar pentru ei

Distribuie

Orice om are secretele lui și poate ascunde lucruri în adâncul sufletului său, pe care nu vrea să le împărtășească cu alții. Există însă anumite situații când partenerul de lângă tine nu îți vorbește despre diferite subiecte de teamă să nu te rănească sau pentru că nu crede că-l vei înțelege.

1. „Am nevoie să-mi spui că sunt un bărbat puternic” – ni se întâmplă de multe ori, nouă, femeilor, să luăm locul bărbatului în casă, din dorința de a rezolva lucrurile în stilul nostru. Nimic mai greșit! Astfel de atitudine nu face altceva decât să îi minimizeze lui masculinitatea și să-l facă să nu se mai simtă bărbatul în casă.

Încearcă să îi faci complimente și să-i arăți că el este umărul de bărbat pe care trebuie să te sprijini.

2. „Da, mă uitam după tipa aceea drăguță!” – este aproape natural ca bărbatul de lângă tine să se comporte asemenea unui strămoș din regnul animal pentru că pur și simplu creierul lui este mult mai apropiat de al animalelor. Având în vedere că este fertil și capabil să procreeze, bărbatul este „setat” să admire frumosul. Atâta timp cât tu ești femeia pe care o adoră și cu care adoarme în fiecare seară, nu ai de ce să îți faci griji.

3. „Nu mi se pare că ești grasă în rochia asta. Pentru mine toate sunt la fel!”- Mintea lui de vânător, așa cum era destinat în trecut, trebuia să poată vedea prada de departe. Astfel, el nu este conceput să observe detaliile. Se va bucura pur și simplu să te vadă îmbrăcată în ceea ce îți face ție plăcere.

euforia.tv.


Distribuie
..