Adevărul despre CE cred bărbaţii atunci când o femeie CEDEAZĂ de la prima întâlnire

Distribuie

Femeile mature şi împlinite deja în plan profesional nu mai pierd timpul. Ele sunt dispuse să ajungă direct în pat de la prima întâlnire. Dacă bărbaţilor le place sau le displace acest lucru, rămâne de văzut.

Un studiu efectuat recent în Marea Britanie arată că peste 34% dintre femeile de 30 de ani sunt gata să facă sex de la prima întâlnire, iar dintre cele cu vârsta cuprinsă între 20 şi 23 de ani, doar 14% ar ceda.

Chiar dacă femeile peste 30 de ani sunt mai deschise la relaţii trecătoare, în plan sentimental, sunt mai sensibile.

Dacă femeile îşi doresc o relaţie serioasă şi de lungă durată, atunci ar fi bine să amâne sexul, până în momentul când ambii sunt pregătiţi emoţional.

Dacă începi cu sexul înainte să cunoşti numele întreg al lui sau nu ştii despre el măcar lucrurile esenţiale, atunci rişti să încurci ordinea firească a lucrurilor, spun specialiştii.

Femeile sunt văzute prost dacă cedează repede

Bărbaţii, chiar dacă sunt entuziasmaţi pentru că au parte de pradă uşoară, nu vor alege ca o eventuală soţie, o femeie care cedează repede şi se  oferă prea uşor. Perioadă de curtare are înţelesul şi rostul ei. Aceasta le acordă timp celor doi pentru a se apropia treptat şi pentru a clădi relaţia aşa cum trebuie, înainte de intimitatea fizică.
Un alt efect negativ pe care îl au femeile atunci când cedează prea uşor este acela că bărbaţii cărora le cedează vor deveni viitori soţi care înşeală, spun studiile.

Totuşi atâta timp cât aşteptările celor doi sunt legate doar de sex şi nimic mai mult, atunci acest lucru nu trebuie amânat.


Distribuie
..