9 semne că el este predispus la ÎNȘELAT

Distribuie

Nu s-a inventat încă rețeta unuei relații perfecte, însă există tot felul de semne care îți pot demonstra că partenerul nu îți este fidel sau nu îți va fi loial. Iată cele 9 semne de care trebuie să ții cont:

1. Are antecedente – acesta ar trebui să fie evident, însă asta nu înseamnă că nimeni nu trebuie să mai primească și o a doua șansă, ideea este să nnu fie a opta…

2. Este o persoană introvertită – poate că nu-l vei vedea luând inițiativă și flitrând cu o tipă sexy, dar dacă cineva i-a „face curte” este probabil să-i răspundă la avansuri.

3. Arată precum o persoană care ar înșela – în mod surprinzător, poți apela la instinct atunci când vine vorba de înșelat. Atunci când ai sentimentul că partenerul te-ar putea înșela, atunci poate chiar o va face.

4. Are inelarul lung – un studiu de la Universitatea din Oxford arată că persoanele cu inelare mai lungi decât arătărorul sunt înclinați spre înșelat.

5. Este bărbat – ei bine, acest semn poate fi catalogat nedrept, dar același studiu a descoperit că bărbații au o mai mare tendință de a înșela decât femeile.

6. Tatăl lui a înșelat – genetica poate fi responsabilă de predispoziția partenerului de a fi infidel.

7. Își petrece timpul cu persoane mai puțin atractive decât tine – chiar dacă nu vă vine să credeți, nu ar trebui să vă îngrijoreze blonda sexy de la birou, ci tocmai prietena lui banală. Cei care înșeală își aleg partenere mai puțin atractive decât cele de acasă.

8. Este nervos și devine gelos cu ușurință – acestea par să fie semne clare ale înșelatului.

9. Prietenii lui înșeală – 70 la sută dintre bărbați au și un prieten care înșeală, iar studiile arată că și el ar putea înșela atât timp cât este în regulă cu comportamentul prietenului său.

euforia.tv.


Distribuie