8 lucruri SCÂRBOASE pe care le fac femeile, iar bărbații LE ADORĂ

Distribuie

Bărbații sunt lideri în a face lucruri scârboase aproape tot timpul. De la râgâit, la scuipat pe stradă sau scărpinat în buric, ei sunt regi.

Dar și unele femei fac lucruri nu tocmai demne pentru sexul frumos, care îi înnebunesc pe bărbați. Îți prezentăm care sunt aceste 8 lucruri:

1. Când scapă mâncare pe tricou și o mănâncă. Sau direct pe bustul gol. Da, și femeile fac asta, dar adesea preferă să fie singure pentru ca nimeni să nu știe ‘secretul lor murdar’.

2. Când transpiră. Nu ca atunci când petrec 2 ore la sală, dar ca atunci când stau prea mult la plajă și le apar mici brobonele. Sau când fac sex și încep să transpire prin toți porii. Bărbații iubesc asta!

3. Când se îndoapă cu mâncare. Aparent bărbații, care adesea mănâncă… mai neigienic, adoră ca partenerele lor să comande feluri de mâncare pe care le adoră decât o salată care nu le place deloc. Aceștia iubesc când o femeie mănânca cu mâna sau se murdăresc de sos pe față.

4. Când femeia uită să își ia lenjerie. Să fim serioase, ce femeie uită lenjeria intimă? Pur și simplu alege să nu o poarte într-o zi și când bărbații aud asta, sunt cei mai fericiți!

5. Când înjuri ca un muncitor de șantier. Da, pare ciudat, dar li se pare incitant ca o femeie să folosească un limbaj neortodox din când în când. Sau alții mai des. Și în pat, oh da, în pat da.

6. Când râgâie după o masă copioasă. Așa fac și ei și adoră când femeile fac la fel pentru că le dă lor de înțeles că, întradevăr, se simt în largul lor alături de ei. Fie că e intenționat sau scăpat, râgâitul este pe placul bărbaților.

7. Mirosul gurii de dimineață. Nu este tocmai plăcut și variază în funcție de ce mănânci seara sau dacă ai probleme cu stomacul, dar bărbații adoră să mai fie pupați din când în când înainte ca iubitele să se spele pe dinți. Li se pare super că au fost ei prima opțiune înainte de periaj!

8. Când nu s-au spălat pe cap mai multe zile. Ciudat, dar adevărat: bărbații nu sunt așa pasionați de prietenele care se spală des pe cap și preferă ca acestea să își lase părul mai murdar câteva zile. Oare de ce?!

kanald.ro.


Distribuie