8 lucruri care îi fac pe bărbați mai atractivi în ochii femeilor

Distribuie

Chiar dacă tu ai impresia că pentru tine nu mai există speranță, adevărul este că nu trebuie să ai un trup perfect sculptat la sală sau o mașină de fițe ca să te placă fetele. Nu totul constă în lucruri superficiale, așa că iată ce ar trebui să faci!

1. Îndepărtează părul facial inestetic!

Uneori un fir de păr nazal mai răzleț poate să distragă atenția de la orice altă trăsătură fizică extrem de plăcută.

2. Joacă-te cu mai multe animăluțe!

Nu e un secret că femeilor le plac tipii care au căței. Însă dacă nu ești pregătit pentru un astfel de coleg de apartament, poți măcar să-i drăgălești pe cei din parc.

3. Nu mai spune cuvântul cu „P”!

Este total neatrăgător, ba chiar denotă și o puternică lipsă de respect. Înțelegem că e greu să nu îl preiei involuntar având în vedere cât de multă lume îl folosește, dar crede-ne, vei fi de 10 ori mai atrăgător dacă renunți la el.

4. Ascultă, ascultă, ascultă! Și râzi la glumele lor!

Oricărei persoane îi place să se înconjoare de oameni care o fac să se simtă bine. De ce-ar face femeile excepție? Dacă vei face acest lucru, le vei face să se simtă mai încrezătoare și le vei demonstra și că te interesează ceea ce spun. Și pentru că tot vorbim despre asta…

5. Lasă-ți telefonul deoparte atunci când ești cu o tipă!

Telefonul îți poate da impresia că te scapă de timiditate, dar e posibil să transmiți un mesaj greșit stând cu ochii în permanență la el.

6. Poartă un tricou care chiar îți vine!

Nu trebuie nici să pocnească pe tine, dar nici să arăți ca un baschetbalist.

Și nu uita că asta e doar compromisul la care am ajuns de la un costum elegant.

7. Citește o carte!


Fetelor le plac băieții care își lucrează cel mai important mușchi. E cam echivalentul purtării costumului elegant despre care vorbeam mai devreme.

Bine, hai să nu exagerăm! Tu probabil că vei arăta cam așa:

8. Postura contează!


Poate transmite informații legate de caracterul tău (de exemplu, cât de curajos ești) și îți poate crește încrederea în tine. Se pare că mama ta avea dreptate, la urma urmei.

libertatea.ro.

 


Distribuie
..