7 tipuri de BĂRBAŢI cărora femeile nu le pot rezista

Distribuie

Te-ai întrebat vreodată cum unii bărbaţi reuşesc să aibă foarte mare succes la femei, fără să fie neapărat şi cei mai frumoşi, şi cei mai inteligenţi, şi cei mai amuzanţi? E simplu, sunt unii reprezentanţi ai sexului masculin cărora femeile pur şi simplu nu le pot rezista… Iată care sunt aceştia:

Tipul deştept

Poate că nu arată cel mai bine din grupul lui de prieteni, dar e fascinant de-a dreptul să-l asculţi cum vorbeşte. Până la urmă, nu degeaba unii cercetători consideră creierul un organ sexual…

Tipul boem

Nonşalanţa lui este foarte atrăgătoare, iar principiile după care îşi ghidează viaţa par adevărate utopii pentru alţii. Femeile se vor lăsa cucerite întotdeauna de tipii boemi, măcar pentru a face parte o scurtă perioadă de timp, dintr-un univers fără griji, fără deadlineuri şi fără nicio urmă de stres.

Tipul artist

De succes sau nu, artistul neînţeles este un bărbat căruia nu îi poţi rezista. Dacă îţi mai scrie şi o poezie sau îţi compune un cântec la chitară, succesul lui e garantat.

Tipul rău (bad boy)

Rău în aparenţă, pentru că, de fapt, în orice băiat rău se ascunde un tip sensibil şi romantic. Sau cel puţin asta vrea el să-ţi dovedească.

Tipul amuzant

Atunci când ai un motiv bun de râs din minut în minut, simţi că nu-ţi mai trebuie nimic. Chiar dacă nu e neapărat frumos sau inteligent, tipul amuzant ştie cum să te cucerească de fiecare dată.

Tipul exotic

Poate are altă naţionalitate, poate vine dintr-o ţară îndepărtată sau poate pur şi simplu este diferit faţă de toţi bărbaţii pe care i-ai cunoscut tu până în prezent – e clar că îi vei cădea în plasă!

Tipul sensibil

Te ascultă, îi pasă de problemele tale, de planurile tale, e interesat de orice ţine de viaţa ta. Nu-i de mirare că i-ai căzut în plasă încă din primul moment. Poate că e irezistibil, însă va trebui să muncească mult pentru a te ţine lângă el o perioadă lungă de timp.

unica.ro.


Distribuie
..