7 semne că partenerul tău TE MINTE

Distribuie

Câteodată, intuiția nu este suficientă pentru a-ţi da seama dacă iubitul tău te minte și dacă are ceva de ascuns. Vezi mai jos cele 7 semne care îţi demonstrează acest lucru.

1. Privește imaginea de ansamblu. Înainte de toate, trebuie să-și golești mintea de toate lucrurile pe care le crezi adevărate despre indiciile legate de minciuni. Nu există semne concrete (privirea îndreptată într-o anumită parte, scărpinatul nasului, etc), trebuie să privești imaginea de ansamblu. Faptul că stă cu brațele încrucișate indică faptul că minte? Sau îi este pur și simplu un pic frig? Stă de obicei așa? L-ai văzut stând așa în timp ce mama sa îl certa? Trebuie să examinezi un întreg scenariu, nu doar acțiuni individuale, scrie fabuloase.ro.

2. Se ascunde în spatele miturilor legate de minciuni. Cel mai probabil, și el crede în miturile legate de minciuni și va încerca să se folosească de ele. Se va uita în ochii tăi fără să clipească și va sta neclintit, lucruri care trădează faptul că depune eforturi pentru a părea cât mai sincer. Dacă face asta atunci când îi pui o întrebare delicată, atunci este bine să fii puțin suspicioasă.

3. Se eschivează cu un răspuns sincer. Acest truc implică să-ți spună un lucru adevărat, dar fără să-ți răspundă la întrebare. Spre exemplu, dacă îl întrebi ”Ai văzut-o pe secretara ta azi?”, iar el răspunde “Nu a venit azi la servici”. Să presupunem că e adevărat, însă totuși nu ți-a răspuns la întrebare. Acest lucru ridică unele semne de întrebare, pentru că în mod normal ar fi trebuit să răspundă. “Nu am văzut-o, nu a venit azi la servici”. Sesizezi diferența subtilă?

4. Se enervează când îi pui întrebări. Amintește-ți că am stabilit deja că nu există indicii clare că te minte. Este posibil să fie deranjat cu adevărat de întrebările tale, însă unii bărbați se folosesc de mânie ca de un mecanism de auto-apărare. E posibil să încerce să te manipuleze să renunți la un subiect enervându-se pe întrebările pe care i le pui.

5. Construiește o imagine de ansamblu pozitivă. Un bărbat este întrebat “Ți-ai înșelat soția?”, iar el răspunde “Suntem căsătoriți de 20 de ani și avem 2 copii, îmi iubesc familia.” După cum vezi, nu oferă cu adevărat un răspuns, ci își scoate în evidețnă partea pozitivă. La fel se întâmplă și atunci când spune “sunt un creștin devotat” sau “nu m-am gândit niciodată la asta”. O persoană care vorbește așa ridică cu siguranță unele suspiciuni.

6. Pune-i întrebări imprevizibile. Va avea probabil un discurs foarte bine pus la punct și o poveste cât mai credibilă. Scopul tău este să nu-l lași să scape foarte ușor și să încerci să-l încui cu ajutorul unor întrebări capcană. Dacă îți spune că a ieșit într-un bar doar împreună cu un prieten, întrebă-l cu ce era îmbrăcat acesta și vezi cum reacționează. Dacă stă foarte mult pe gânduri și începe să se bâlbâie, poate fi un indiciu că minte. În alte cazuri îți va spune că nu-și amintește, însă o memorie ce devine proastă doar în anumite situații ridică și ea multe semne de întrebare.

7. “De ce?” Să presupunem că tu ești convinsă că el a ieșit într-un club, dar el nu recunoaște asta. Nu-l interoga prea tare pentru că n-o va face. Întrebă-l mai bine dacă nu are să-ți mărturisească ceva în legătură cu seara respectivă, dându-i astfel de înțeles că știi ceva. Dacă este nevinovat va răspunde cu un simplu “nu”. Se va da însă de gol dacă va întreba “de ce?”, arătând astfel că are ceva de ascuns.


Distribuie
..