7 lucruri pe care un bărbat le face când e îndrăgostit

Distribuie

Atunci când ai o relaţie nouă eşti în faza „nu mă pot gândi la altceva decât la el“. Dar oare el la ce se gândeşte?

Bineînţeles, fiecare bărbat este altfel şi fiecare gândeşte diferit, dar sunt câteva semne comune care îţi arată că şi el este îndrăgostit de tine până peste călcâie. Iată care sunt acestea:

1. Este generos cu mâncarea. Îţi oferă ultima bucată din prăjitura lui sau se oferă să schimbaţi antreurile pentru că ţie îţi place mai mult ce are el în farfurie.

2. Nu se sperie de nimic, chiar şi atunci când crezi că o va face. A descoperit un secret jenant din trecutul tău sau ai divulgat, fără să vrei, că te-ai gândit deja la cum ar arăta copiii voştri şi el nu a fugit mâncând pământul? Dacă atunci când nu-i convine ceva, exprimă lucrurile de aşa natură încât să nu îţi rănească sentimentele, atunci e semn bun.

3. Îi place corpul tău (chiar şi fără haine). Crede că eşti cea mai sexy femeie de pe pământ. Semne de „bună purtare“? Nu-i pasă de ele. Celulită? Nu are ochi pentru asta. Dacă te iubeşte va spune despre tine că eşti o zeiţă, chiar şi fără haine pe tine. Aşa că nu mai crede că îţi spune asta pentru a te aduce în pat mai uşor. El chiar crede asta.

4. Îţi aminteşte lucrurile care îţi plac, oricât de neînsemnate ar părea. Te surprinde cu o călătorie în oraşul pe care îl iubeşti? Îşi aminteşte care e băutura ta preferată şi ce film ţi-a plăcut mai tare? Nu mai are rost să te întrebi dacă te iubeşte sau nu.

5. Îi place să te privească. Are o privire anume când îi povesteşti ultimul episod din The Walking Dead sau când te urmăreşte cum îţi legi şireturile de la tenişi? De unde crezi că a fost inspirat emoticonul cu inimi în loc de ochi? Bărbaţilor le place să ne privească când ne pregătim pentru o seară în oraş, dar dacă te urmăreşte atent chiar şi atunci când faci lucruri mărunte înseamnă că e chiar îndrăgostit de tine.

6. Îi povesteşte familiei lui despre tine. Ai lui ştiu şi cum arată biroul în care lucrezi sau că ai fost într-o excursie cu fetele chiar dacă încă nu le-ai povestit despre asta? Asta înseamnă că e mândru de tine şi te susţine în tot ce faci.

7. Îţi spune ce simte pentru tine. Orice bărbat care este îndrăgostit nebuneşte de iubita lui îi va spune asta. Chiar şi cei mai stoici dintre bărbaţi au momente în care simt nevoia să exprime partenerelor ce înseamnă pentru ei. Nu uita să returnezi declaraţia.

glamour.ro.


Distribuie
..