6 semne că iubitul tău este NEFERICIT cu tine

Distribuie

Poate că nici el nu îşi dă seama că ceva nu merge atât de bine pe cât aţi vrea în relaţia voastră sau poate că nu ştie cum să îţi spună că nu este fericit cu tine. Totuşi, asta nu înseamnă că urmează să vă despărţiţi, ci că treceţi prin momente dificile, dar dacă reuşiţi să vă păstraţi calmul şi să comunicaţi onest, veţi putea trece împreună de hop. Cum îţi poţi da seama că este nefericit cu tine?

Îşi cumpără tot mai multe lucruri

Atunci când nu se mai simte la fel de bine în compania unei persoane, preferă să se înconjoare de cât mai multe obiecte care, poate la început, îi par de folos. Îşi cumpără telefon nou, o tabletă, poate o consolă de jocuri pe televizor şi aşa mai departe. Dacă nu face asta în mod normal, ar putea fi un semnal de alarmă că începe să valorifice mai mult bunurile materiale, scrie unica.ro.

Nu mai are răbdare

Nimănui nu îi place să se certe cu iubitul sau iubita, dar într-o relaţie sănătoasă, deschisă, măcar partenerul are răbdare să asculte argumentele tale, chiar dacă este vorba de o discuţie pe care aţi mai avut-o şi în trecut. Asta poate însemna ori că evită cu orice preţ o dispută ori că nu îi mai pasă atât de mult încât să asculte ce ai de zis.

Nu mai încearcă nimic nou

Când sunteţi împreună faceţi mereu aceleaşi lucruri, mergeţi în aceleaşi locuri şi aşa mai departe. Pe de altă parte, când se vede cu prietenii săi, parcă este cu totul altă persoană, care ar face orice, ar trece prin orice aventură. Asta se întâmplă nu doar pentru că se simte comod în rutina voastră, dar şi pentru că într-un fel se teme că ai putea refuza propunerile sale, iar acest lucru l-ar putea întrista şi mai tare. Aşa că de ce să-şi mai răcească gura?

Caută motive de ceartă

Îţi pune tot felul de întrebări, uneori stupide, te urmăreşte peste tot, aproape că te sufocă. Câteodată face şi glume răutăcioase la adresa ta, ca şi cum ar căuta motive de ceartă. De fapt, el nu vrea să discute în contradictoriu cu tine, însă are nevoie de atenţie din partea ta. Oferă-i atenţia de care are nevoie, iar astfel creşti şi relaţia voastră de cuplu şi îi arăţi că îi înţelegi nevoile.

Îţi povesteşte de alte femei, pentru că este nefericit cu tine

În ultima vreme se înţelege tot mai bine cu o colegă de la serviciu şi aproape că în fiecare seară îţi povesteşte cea mai făcut cutare. Poate că “mariajul” lor de la serviciu nu va ajunge la o relaţie extraconjugală reală, însă este un semnal de alarmă: ceva îi lipseşte din relaţia cu tine şi a început să caute în altă parte. Poate că nici nu îşi dă seama de acest lucru, însă trebuie să porţi o discuţie cu el, nu să-i reproşezi atenţia pe care o oferă ei, ci mai degrabă să vă daţi seama ce lipseşte în cuplu.

Nu mai discutaţi atât de des

La început parcă te simţi bine că puteţi sta împreună şi fără să fie nevoie să vorbiţi, fără să vă simţiţi jenant. Dar după o perioadă parcă începi să te nelinişteşti când îţi dai seama că nu prea aveţi ce să vă mai spuneţi. Asta poate arăta că nu vă simţiţi atât de bine pe cât credeaţi în relaţia asta, dar nu inseamnă că urmează să vă despărţiţi, ci trebuie să refaceţi comunicarea în cuplu.


Distribuie
..