6 lucruri pe care orice bărbat GOL vrea să le audă

Distribuie

Bărbaţii sunt, câteodată, mai sensibili decât femeile. Ego-ul lor trebuie tratat cu grijă şi periat, dacă vrem să avem în braţe un bărbat fericit şi încrezător în puterile proprii şi în dragostea ta. Vezi care sunt cele 6 lucruri pe care orice bărbat dezbrăcat vrea să le audă.

1. Te vreau!

 

Chiar dacă o astfel de declaraţie vine, de obicei, înainte de un moment intim, nu înseamnă că bărbaţii nu vor să audă ceea ce este deja evident.

Spune-i că îl vrei ca să îi trezeşti pasiunea şi ca să îl convingi că poate începe să te dezbrace.

2. Pieptul/ Abdomenul/Spatele tău arată fantastic!

Bărbaţii nu merg la sală doar ca să fie în formă şi sănătoşi. Bărbatul de lângă tine are nevoie regulat să-i aminteşti că îl consideri sexy.

3. Spune-mi ce îţi place

Asta arată că eşti dezinhibată şi că vrei să experimentezi lucruri noi. În plus, niciun bărbat nu va ezita să îţi urmeze fanteziile, oricât de ciudate, după ce i-ai făcut deja pe plac data trecută.

4. Wow, ce penis grozav!

Un compliment exagerat şi absurd are ceva care îl face să pară cu atât mai credibil. Nu contează care este dotarea iubitului tău, atâta timp cât tu te arăţi impresionată de ce are în pantaloni. Dacă îţi vine să râzi la o astfel de remarcă, încearcă ceva despre „prestaţia” lui în pat, sau despre corpul lui.

5. Am eu prezervativ

Bărbaţii sunt fie uituci, fie manipulatori în această privinţă. Arată-i că eşti o femeie responsabilă şi atentă cu sănătatea ta sexuală. În plus, un pic de independenţă şi siguranţă nu strică. Lasă-l să ştie că ştii ce vrei şi nu te bazezi numai pe el pentru sănătatea ta.

6. Oh, da! Oh, da!

Bărbaţii sunt făpturi destul de simple şi nu au mereu nevoie de complimente. Sau poate că îi interesează mai tare să ştie cumva că fac bine ce fac. Ce poate fi mai convingător decât câteva gemete de plăcere sinceră?

unica.ro.


Distribuie
..